Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće je u r. srpskoj

Severinin nastup ugrožava srpstvo Kočićevog zbora

seve
Nino Strmotić/Pixsell
21.08.2010.
u 12:05

Predsjednik Partije demokratskog progresa kaže kako je poziv posljedica Dodikove političke veze s Hrvatskom demokratskom zajednicom BiH.

BANJA LUKA - Mladen Ivanić, predsjednik Partije demokratskog progresa ogorčen je odlukom Organizacijskog odbora Kočićevog zbora, na čelu sa premijerom Republike Srpske Miloradom Dodikom, da Severina nastupi na manifestaciji, javlja agencija Beta.

- Očito je premijer veliki ljubitelj Severine. Budući je on važniji nego bilo tko drugi, onda će jedna srpska manifestacija, koja je oduvijek imala korijene u tradiciji, imati Severinu kao simbol srpstva - rekao je gnjevni Ivanić novinarima u Banjoj Luci, dodajući kako je poziv Severini da pjeva na Kočićevom zboru posljedica Dodikove političke veze s Hrvatskom demokratskom zajednicom BiH.

Ivanić je rekao kako je Savez nezavisnih socijaldemokrata osigurao da hrvatske firme rade na izgradnjiprometnica u Republici Srpskoj, a svojevremeno je haaški optužnik, general Ivan Čermak, isporučivao naftu RS i sada "dovode hrvatske estradne zvijezde na najsrpskije skupove".

 

Komentara 20

SA
Sargovac
16:44 21.08.2010.

Mladenva partija je u opoziciji u RS pa sada igra na kartu srpstva da bi srusio Dodika koji je ranije na slican nacin dosao na vlast.

MI
MINERVA
00:10 22.08.2010.

Ivanić je sigurno jedina osoba na prostoru bivše Yu koja ne želi Severinu u svojoj blizini...mora da je ljubitelj istog spola...:))

ST
Stole1
14:53 21.08.2010.

Dodik je više Hrvat nego Severina, čemu se ovaj živcira ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije