Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlačenje Zakona o radu
Povratak na članak

Sever: To je samo pokazatelj kakav snažan utjecaj HUP ima na Vladu

Na prozivanje HUP-a i njihov utjecaj na Vladu i njezine odluke reagirali su iz te udruge čiji je glavni direktor, Davor Majetić, poručio da su sindikalne središnjice koje su bile sudionici socijalnog dijalog jedine istupile te pokrenule referendumsko pitanje '67 je previše' dok HUP nikad nije odustao od razgovora

Komentari 7

Avatar southman
southman
11:21 16.10.2019.

Opet ovaj Sever. I što sada hoće, pa ni njemu nije iz samo njemu poznatih razloga " odgovarao ovakav prijedlog zakona ". Vlada ga je povukla jer je prijedlog u dijelu bolovanja nakon 65. bio nepravedan prema poslodavcima i zašto onda to ne uvažiti i naći pravednije rješenje.

VL
PR
prajdali100
11:53 16.10.2019.

Ma i ovog Severa mi je više pun kufer.Vječiti sindikalac zadnjih 100 godina mlati jedno te isto !!! On,Ribić,Novosel i ostala bratija.

VL
IB
iva.begovic
13:09 16.10.2019.

Rad nakon 65 godine treba biti temeljen na obostranoj odluci poslodavca i radnika. Opcija, a ne zajamčeno pravo. Onaj tko se dobro osjeća i želi raditi dulje, truditi će se dokazati svoju radnu sposobnost, a onaj kojemu je to pravo zajamčeno iskorištavati će ga za nerad i bolovanja te tako umanjiti ionako lošu sliku o hrvatskoj radnoj učinkovitosti.

VL
IB
iva.begovic
13:11 16.10.2019.

Sindikati su uskogrudni, nerealnin i namjerice izbjegavaju vidjeti širu sliku. Nije to dobro.

VL
DU
Deleted user
13:04 16.10.2019.

Nije zakon povučen iz procedure nego odgođen na nekoliko dana radi dodatnih konzultacija. Ajmo još malo shizofrenije, leftardi.

VL
ZI
zip123
10:42 16.10.2019.

I kako od vas nema nitko koristi osim vas samih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.