Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
144 6°C
 • ddh:

  Nije sindikalna mafija, skupljala potpise radi toga jer se brine o ljudima odnosno radnicima, nego radi toga jer zele rusiti Vladu. Jer Sever, Ribic i Novosel nisu nikakvi neovisni sindikalisti, nego populisti SDP-a i koji rade iskljucivo u interesu te ... prikaži još! partije. To su provjereni komunjare koji jako dobro zive na teret radnika, to su kocnicari svakog moguceg napretka u Hrvatskoj. Jer da je njima do radnika, onda bibili skupljali potpise za referendom onda kad su njihovi SDP-ovci ddonijeli zakon, da se u penziju ide sa 67 godina starosti. Ali jok. Onda im to nije smetalo kao sto im nije niti smetalo to, da im Milanoviceva SDP-ovska vlada snizuje i place. Nije im smetalo niti 2003-e, kad je SDP-ovska Racanova vlada rezala mirovine. Taj referendum je organiziran od onih, koji mogu sve raditi, a da pritom za nista ne odgovaraju. Te i takve sindikaaliste poput ovog trojca mafijasa treba najuriti i sindikate raspustiti, treba s njima napraviti ist0 sto je Thatsher napravila svojevremeno u Britaniji. Mafija poput kumova Severa, Novosela i Ribica ne razumije drukciji jezik ili govor.

 • Tigar60:

  Koliko Ti dečki imajuplaču , barem 14000 Kn. i sada nam nabija troškove referenduma. Svi su isti , ako prihvate nevalja , ako ne opet nevalja.

 • Avatar AlPoS
  AlPoS:

  Nije premijer prihvatio sve uvjete iz inicijative zato što je svjestan problema, već iz razloga da se referendum ne održi u vrijeme predsjedničkih izbora. Sindikalne središnjice moraju inzistirati na referendumu, jer samo narod treba donijeti odluku u svezi mirovina. Na ... prikaži još! žalost ova trojka iz sindikalnih središnjica je toliko puta obmanula radnike, građane i narod, tako da je velika mogućnost da će i sada pomoći stranci na vlasti i da se referendum neće održati, a ovo je pitanje koje nema veze sa politikom ili ga ne bi trebalo imati

Još iz rubrike Vijesti

Mislav Kolakušić
Mislav Kolakušić:

'Pozivam te kukavice da prestanu sramotiti Hrvatsku i da se odazovu na debatu sa mnom'

SLIJEPI PODUZETNIK

Bio mi je monoton posao telefonista, pa sam otvorio stolariju

nestali na Novom Zelandu
Erupcija vulkana

Traga se za još osmero ljudi, no šanse da su preživjeli su jako male