Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizaran misterij

Šetao psa uz rijeku pa naišao na šokantno otkriće

Muškarac i pas
Foto: Thinkstock/ Ilustracija
14.12.2017.
u 09:19

Da sve bude još čudnije, ovaj je pronalazak već 13. slučaj na obali Britanske Kolumbije od 2007. godine.

Muškarac koji je šetao psa uz rijeku u Britanskoj Kolumbiji naišao je na šokantan prizor – ljudsko stopalo s dijelom noge, a na stopalu su se nalazile čarapa i cipela. 

Policija je stopalo poslala na analizu i pokrenula istragu. "Naše prve analize pokazuju da je riječ o ljudskom stopalu. Istraga se nastavlja", rekao je Andy Watson, glasnogovornik koronarne službe, piše Metro

Watson je rekao kako je ovo već 13. ljudsko stopalo koje se pojavilo na obali Britanske Kolumbije od 2007. godine. Za osam je utvrđeno da su dijelovi šestero ljudi, a vjeruje se kako nije riječ o posljedicama kaznenih djela.

Policija pokušava otkriti kome pripadaju pronađena stopala povezujući ih sa slučajevima nestalih osoba. Watson je dodao da nije poznat razlog ovog bizarnog pojavljivanja stopala na obali, no tvrdi kako se nije riječ ni o čemu zlokobnom. "Nema razloga vjerovati da su ovi slučajevi ikako povezani", rekao je. 

Pogledajte i galeriju: Na dnu najvećeg jezera u svijetu otkrili tajnu skrivanu 3000 godina

Muškarac i pas
1/8

Komentara 2

VI
Vito
10:07 14.12.2017.

Za njih osam utvrđeno je da su pripadala šestero ljudi ... "Nema razloga vjerovati da su ovi slučajevi ikako povezani", rekao je. :: Stvarno zanimljiva izjava __ Iako su dva stopala povezana s jednom osobom, policija izjavljuje da nisu povezana. __ Čak ih niti rijeka u kojoj su pronašli dijelove ne povezuje __ Evo kako se objektivno i razvidno obavještava putem medija da se ne uznemirava stanovništvo

Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
10:44 14.12.2017.

Možda na naš "brzi" MUP preuzme istragu? 2050-te možemo očekivati podizanje optužnice, 2070-te prvu javnu raspravu, a početak suđenja 2080-te, uz naravno proceduralnu pogrešku zbog koje će vrhovni sud postupak vratiti na početak. Imamo rvacku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije