Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan incident

Šetali s kujicom Lolom po livadi, čim su joj okrenuli leđa, netko ju je upucao

Lovačka puška/Ilustracija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
17.03.2019.
u 23:37

U petak je u podnevnim satima u Prelogu u produžetku Ulice Vladimira Nazora (na polju Krčevine) nepoznata osoba pucanjem iz vatrenog oružja usmrtila psa mješanc, potvrdila je policija

Nevjerojatan incident dogodio se u Prelogu gdje je jedan čovjek iz čista mira ustrijelio kujicu Lolu koja je bila u šetnji s vlasnicima.

– U petak se u Prelogu dogodila tragedija za našu obitelj. Naša kujica Lola bila nam je kao član obitelji, jako smo bili vezani za nju. U petak je u šetnji ustrijeljena i, nažalost, uginula je – ispričala je vlasnica psa za eMedjimurje.hr.

Kaže kako su u popodnevnim satima bili u šetnji s Lolom na livadi. Ostavili su je nakratko samu, a za manje od minute čuo se pucanj.

– Jedan čovjek je ustrijelio Lolu u prsa iz čista mira. Nisam bila svjesna što se događa dok nisam ugledala njega kako bježi. On misli da ga nismo vidjeli. Čula sam pucanj i vidjela svoju Loliku kako leži u lokvi krvi – prepričala je vlasnica.

O cijelom slučaju obaviještena je policija koja provodi istragu.

– U petak, 15. ožujka u podnevnim satima u Prelogu u produžetku Ulice Vladimira Nazora (na polju Krčevine) nepoznata osoba je pucanjem iz vatrenog oružja usmrtila psa mješanca. Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog dijela 'ubijanje ili mučenje životinja' nadležnom državnom odvjetniku. Kriminalistička istraživanja su u tijeku – kažu iz međimurske policije.

 

Ključne riječi

Komentara 53

Avatar loka
loka
02:19 18.03.2019.

samo smrad i kukavica bez savjesti može upucati nedužnu životinju.

Avatar ledhr
ledhr
06:51 18.03.2019.

Vlasnici trebaju znati da se neki ljudi boje pasa, i one fore nebu vam ništa nek zadrže u svom stanu.

DU
Deleted user
00:30 18.03.2019.

Hmmm... žao mi je cucka... i ja sam imao kujicu po imenu Lola, uginula je... ali, na neki način razumijem i te ljude, puno je vlasnika pasa koji ne čiste za njima, iz nemara ili inata..... zato ih i vode van noću od 22- 24.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije