Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA DUGOM OTOKU

Šetali po plaži pa naišli na ljudsku kost: 'Mislili smo da ne vidimo dobro'

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/2
26.02.2021.
u 21:56

Trenutno se ne zna radi li se o muškarcu ili ženi, a policija okolnosti ovog šokantnog pronalaska s ponedjeljka još utvrđuje

Šetajući uzduž obale u mjestu Drage na Dugom Otoku, nizozemski par uočio je da iz sportskih hlača nešto viri, da bi shvatili da se radi o ostatku ljudskog tijela.

Riječ je o dijelu potkoljeničke kosti dugom oko pola metra, no trenutno se ne zna radi li se o muškarcu ili ženi, a policija okolnosti ovog šokantnog pronalaska s ponedjeljka još utvrđuje, prenosi 24 sata.

- Policija je po dojavi izašla na mjesto događaja i provela očevid, te se sada poduzimaju sve radnje u cilju utvrđivanja identiteta. Bit će potrebna DNK analiza, kazala je Sonja Šimurina, policijska službenica za odnose s javnošću.

Nizozemski par koji se doselio u Hrvatsku šetao se plažom Veli žal kada su ugledali komadić kosti, a prvo su mislili da ne vide dobro. Kada su shvatili što su ugledali, odmah su obavijestili policiju.

Sigurni smo da bi obitelj nesretne osobe htjela znati što se zapravo dogodilo njihovom članu. Nadam se da će se moći ustanoviti kome je kost pripadala, govori nizozemac Nico Mensiga.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
00:21 27.02.2021.

pocela sezona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije