Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mrtva na licu mjesta

Šetala psa pa smrtno stradala od napada aligatora

Photo by Sebastien on Unsplash
21.08.2018.
u 09:08

Žena je psa šetala uz lagunu kada ih je aligator napao, a dok je spašavala psa aligator ju je odvukao ispod površine vode

Jedna žena smrtno je stradala u napadu aligatora u ponedjeljak dok je šetala svoga psa u ekskluzivnoj stambenoj četvrti Hilton Heada u Južnoj Karolini, objavile su lokalne vlasti.

Žena je psa šetala uz lagunu kada ih je aligator napao, a dok je spašavala psa aligator ju je odvukao ispod površine vode, rekao je David Lucas, glasnogovornik ureda za prirodna bogatstva Južne Karoline.

Šerifov ured okruga Beaufort napominje kako su svjedoci opisali aligatora od oko 2.4 metra dužine. Prvi pristigli na mjesto događaja pronašli su odmah mrtvu ženu u vodi, navodi se u izjavi šerifova ureda na Twitteru.

Pas je prošao neozlijeđen, kazao je Lucas.

Ova jugoistočna američka savezna država zabilježila je samo još jedan smrtni slučaj u napadu aligatora u gotovo 40 godina praćenja takvih događaja, napominje Lucas. S druge strane bilo je gotovo 20 napada aligatora bez smrtnih posljedica.

Lucas je dodao još kako su vode laguna na otoku Hilton Head prirodno stanište aligatora te da službe za zaštitu upozoravaju ljude kako ne bi hranili aligatore ili šetali svoje pse u blizini lagune.

''Stvar broj jedan koju pokušavamo naučiti ljude jest da ni pod koju cijenu ne hrane aligatore'', rekao je Lucas.

Aligatori nisu skloni ljudima, no to se promijeni kada ljude povežu s hranom.

Mrtvozornik okruga Beaufort objavio je kako je žrtva Cassandra Cline, 45 godišnjakinja s otoka Hilton Head. Lov na aligatora je u tijeku.

>> Pogledajte video kako se jednostavno riješiti komaraca     

Komentara 5

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:01 21.08.2018.

hahaha, dala život za kera....majko mila hahaha

BF
bf2
20:27 21.08.2018.

u današnje vrijeme je to u redu,dala je život za svoju "bebicu"...moralna degradacija ljudi...

MX
Mister X
10:10 21.08.2018.

Teško je shvatiti kako se sve skupa odvijalo vjerovatno je zgrabio za nogu . Prije mora da je pas lajao nanjušio krokosa ? Pitanje je da je bio zudravi muškarac dali bi tako prošao .. Gadno je kad uhvati i odvuče u vodu te počne da se okreče onda je veliki pa i zaista smrtonosni problem ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije