Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u okolici Zaprešića

Hvalile se da imaju kuharicu, no istina je bila puno strašnija

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
17.12.2019.
u 20:25

Svi smo se čudili kako imaju za sve to, no sad je jasno kako - kažu mještani naselja u okolici Zaprešića

Vijest o uhićenju sestara Ljiljane Z. (57) i Jasenke Z. (54) osumnjičenih da su držale 45-godišnjakinju kao roba glavna je tema u naselju u okolici Zaprešića. Mještani za 24 sata kažu da su sestre od oca preuzele tvrtku za proizvodnju betonske galanterije.

- Znale su se hvaliti rodbini da im posao dobro ide, da dobro zarađuju, da imaju kuharicu, koja im kuha doma u Zagrebu i u firmi. Čak su pričale da kuharica za njihova oca posebno priprema hranu. Tvrdile su da je za njega morala kuhati sve lešo i lagano jer je bolestan i mora paziti na prehranu. Svi smo se čudili kako imaju za sve to, no sad je jasno kako - kažu ljudi od kojih nitko ne poznaje ženu koja je radila za sestre praktički bez plaće.

Čuli su i za priče da je na sinu radnika s kojim je bila u vezi navodno gasila opuške, a kažu da Ljiljana ne vozi sama već je uvijek vozi neki muškarac.

Osumnjičene sestre zaposlile su ženu u tvrtki, a kad bi dobila plaću, morala je odlaziti s njima u banke u predati im veći dio, a njoj bi ostao iznos nedostatan za osnovne životne potrebe. Navodno su joj oduzele i mobitel i zabranili kontakte s obitelji. Žrtva je odlučila potražiti pomoć tek u četvrtak nakon što ju je Ljiljana izvrijeđala i fizički napala. Osumnjičene sestre su puštene da se brane sa slobode, ne smiju se približavati oštećenoj i kontaktirati s njom niti odlaziti u mjesto u kojem se nalazi nekretnina oštećene, a moraju se i javljati policiji.

VIDEO Akcija policije: Snimka spektakularnog uhićenja osumnjićenih za ubojstvo Karmelina Fistanića

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
08:06 18.12.2019.

Ove su za dugotrajnu zatvorsku kaznu.Ali,dali je citava ostecena?Nije dobijala placu,radila je po desetak sati dnevno,bila je gladna.Nije bila vezana,a nije odlazila.Drugo kakova su njena djeca,kada nisu dolazila k njoj niti obratno.Ima tu svega.

KA
Kana
00:48 18.12.2019.

Prestrašno, u 21- om stoljeću, kazna bi im trebala biti, da tu ženu njeguju , kuhaju joj i služe do kraja njihovog života.

LI
liliZG
13:18 18.12.2019.

isplatiti joj sve plaće koje su joj oduzimale , to je najbolja zadovoljština.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije