Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Obrovcu

'Sestra' Veronika u rastrojenom stanju uništavala automobil dr. Jusupa

Goran Jusup
Foto: Screenshot/NovaTV
03.07.2019.
u 14:30

Policija je zatekla Veroniku Pecolaj kako iskrivljuje registracijsku pločicu na automobilu u vlasništvu dr. Gorana Jusupa

Policija je zabilježila novi incident između Gorana Jusupa (54) i Veronike Pecolaj (26), liječnika iz Obrovca i njegove lažne medicinske sestre, koji je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad, piše zadarski.hr.

Prošle subote u Ulici hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu policija je zatekla Veroniku kako iskrivljuje zadnju registracijsku pločicu na Audiju zadarskih tablica u vlasništvu dr. Jusupa. Prije toga nekoliko puta nogom je udarala u automobil.

Budući da je bila u rastrojenom stanju, završila je u hitnoj pomoći u Obrovcu nakon čega je puštena kući.

Policija protiv nje nije podnijela nikakvu prijavu jer se radio o djelu oštećenja tuđe stvari te bi je trebao prijaviti vlasnik automobila, odnosno dr. Jusup, no on to nije učinio.

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
18:00 03.07.2019.

Uz ženu nije teško poludit, ali uz ovakvu nije ni čudo što je doktor Jusup odvalio... Podrška doktoru i neka novinarčad istraži tko sada leči u Obrovcu i jer se popunilo ovo nadasve atraktivno radno mjesto...

Avatar Niškorist
Niškorist
15:53 03.07.2019.

Kaj luda ljubav radi ?

BL
bluesman
14:47 03.07.2019.

Bolesni ljudi u bolesnom sustavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije