Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga strana priče

Sestra djevojke: Ona ga je prva napala, tražile su probleme

Privođenje nasilnika iz Viškova
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
01.01.2019.
u 09:23

Po meni je reakcija pretjerana. A to da joj je udarao glavom o pod? Ja to nisam vidjela - rekla je sestra napadnute djevojke

Sestra djevojke zbog napada na koju je 26-godišnji Riječanin jučer osuđen na 15 dana zatvora rekla je da je djevojka prva napala mladića.

Djevojka je bila vani s dvije mlađe sestre, a obje su jučer svjedočile. Kažu, najstarija sestra pričala je s tim dečkom, platio joj je piće, a onda stolu prilazi i sestra napadnute djevojke, piše RTL.

- Onda je ona počela njega napadati da se makne od mene i tu su počele svađe. On je njoj rekao da ne bude bezobrazna, na što je ona isto malo grublje reagirala - kazala je sestra napadnute djevojke.

Svjedoci su ispričali kako je dečko otišao od stola, ali da ona nije odustajala pa je išla za njim po klubu. 

- Poslije su mnogi svjedoci rekli da je ona njega prva udarila - kazala je sestra napadnute djevojke.

Mladić je uzvratio i nastao je nered pa su ga redari izveli.

- Ali su one izašle za njim. Moje mišljenje je, da nisu izašle, do toga ništa ne bi ni došlo. Jer su one dalje tražile probleme - rekla je sestra.

Sestra napadnute tvrdi da su ga opet vani prve udarile, na što je on uzvratio šamarom nakon kojeg se djevojka srušila. 

- Po meni je reakcija pretjerana. A to da joj je udarao glavom o pod? Ja to nisam vidjela - rekla je sestra napadnute djevojke. 

Prijatelj optuženoga rekao je pak nakon svjedočenja kako je šokiran načinom na koji je mladić doveden na sud u lancima: "Da ga se veže kao mačku i tako ga se vodi".

Ključne riječi

Komentara 75

FO
Forgotten
10:10 01.01.2019.

Znači, onda je njega napala. Zašto onda, dragi novinari, nju nazivate "napadnutom", umjesto napadačicom?

SA
samoborka
10:25 01.01.2019.

Nekada se zensku djecu odgajalo da budu pristojne, obazrive, oprezne, dostojanstvene. Zadnjih 20ak godina,s tendencijom pogorsanja, zensku djecu se odgaja tako da budu grube, umisljene, materijalistice, beskrupulozne, gotovanke, prostakinje...sve to po diktatu "zenske snage i rodne jednakosti". Zao mi je muskaraca, postali su niza rasa na koju se provodi lov na vjestice. Tako da..dragi decki..iskljucite pimpeke i ukljucite mozgove..inace vam se ne pise dobro.

SH
Shpshp
10:05 01.01.2019.

Statistika govori da tjekom verbalne svadje u vise od 70% su zene upravo te koje prve dizu ruke i samaraju udaraju bacaju itd. Borite se uvjek da budete ravnopravne kao i jaci spol u svemu. Dakle ako prve dignete ruku i udarata onda upravo mozete i ocekivati istom mjerom.ako muski prvi digne ruku na lijepsi spol odmah zatvor ili neki dobro opci rad i normalno zabranu prilaska nakon odradjene odredjene stege.. dali se slazete ili ne.... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije