Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugostupanjska presuda
Povratak na članak

O ‘šestorci’ odlučuje ‘petorka’ iz Malte, SAD-a, Kine, Italije i Južnoafričke Republike

Trojica od njih bila su i u Žalbenom vijeću za Gotovinu: Meron je bio za oslobađajuću presudu, a Agius i Pocar protiv toga, no bili su nadglasani

Komentari 93

JO
JohnConnor
08:14 28.11.2017.

Za Ahmice i druge zlocine su odgovarali i oni sto su ih pocinili i oni sto nisu. Kad ce Bosnjaci odgovarati za zlocine nad Hrvatima u Trusini, Uzdolu, Dusini, Stipica livadi, Buhinim kucama, Bugojnu, logor Muzej itd.?

VL
JO
JohnConnor
08:01 28.11.2017.

Kakva god presuda bila, Hrvatska okruzuje BiH sa tri strane svijeta. O tome bi trabala razmislit velikobosnjacka hegemonija.

VL
JO
JohnConnor
07:47 28.11.2017.

Kakva god presuda bila, Hrvati nikad vise nece pomoci Bosnjacima, niti Bosnjaci trebaju ocekivati bilo kakvu pomoc Hrvatske i Hrvata.

VL
PR
prajdali100
07:55 28.11.2017.

Onog dana kad je taj sud oslobodio četničkog vojvodu Šešelja on je pokazao koliko je jadan i kakvu "pravdu"dijeli.Taj sud je oslobodio i jednog Nasera Orica što je također prvorazredni skandal.Vukovar su JNA i četnici sravnili sa zemljom a taj "sud" nije sudio Veljku Kadijevicu i Blagoju Adzicu vec je "probrao"trojicu kokošara.Sramota !!! Sutra ne očekujem ništa dobro za šestorku a ni za Hrvatsku.

VL
Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
07:41 28.11.2017.

krivi su oni koji su locirali..uhicivali..transferirali...o tonama dokumenata koje je dikobraz poslal da ne pricam...jude

VL
JO
JohnConnor
08:14 28.11.2017.

Za Ahmice i druge zlocine su odgovarali i oni sto su ih pocinili i oni sto nisu. Kad ce Bosnjaci odgovarati za zlocine nad Hrvatima u Trusini, Uzdolu, Dusini, Stipica livadi, Buhinim kucama, Bugojnu, logor Muzej itd.?

VL
DU
Deleted user
08:17 28.11.2017.

Haaski sud nije sud prava i pravde vec instrument medjunarodne politike.Kakva god presuda bila one ce u BIH otvoriti nove rane,potaknuti razdore i sukob.Ova drzava osudjena je na propast jos od nastanka,i samo je volja medjunarodnih sila drzi na okupu.Jednom ce se i oni umoriti od svega ovoga,a mi cemo do tada nastaviti da se mrzimo.

VL
Avatar tituš
tituš
08:51 28.11.2017.

Sloboda hrvatskim vitezovima, a naša jedina nada je u ISTINI!

VL
JO
JohnConnor
08:29 28.11.2017.

Kakva god presuda bila, oni su nasi heroji, i bit ce tako i docekani u srijedu. A s Bosnjacima u buduce postupati kao i sa Srbijom.

VL
Avatar southman
southman
07:34 28.11.2017.

Nažalost kakva god presuda bila na kraju, jedan dio Hrvatske će tugovati a drugi slaviti !? To je najveća tragedija Hrvatske !!

VL
VJ
vjekoslavkatalina
08:30 28.11.2017.

...uzp nece biti...a sestorci ce biti smanjene kazne...vec viđeno u haag-u...tesko da ce biti oslobođeni a realno da bi kazne bile smanjene..i tu politika ima umjesane prste...hrvatska je clanica eu-a i nato-a i to ce se uzeti u obzir...

VL
PR
prajdali100
08:00 28.11.2017.

Ukoliko presuda bude nepovoljna po Hrvatsku to cemo najviše moci zahvaliti poznatom dileru državnih i vojnih tajni a usput i zašticenom svjedoku Stjepanu Mesicu.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
08:33 28.11.2017.

...opet ponavljam hebes one koje sud miri ili politika...jedina prava pomirba je kad se obicni ljudi ili narodi izmire...realno...to se nikad nece desiti....

VL
JO
JohnConnor
08:48 28.11.2017.

Dobro bi bilo da Zlatko Hasanbegovic apelira na zdrav razum kod Bosnjaka, zato jer su dozvolili da ih vode budale, koje su spremne zrtvovati jos mnogo nevinih Bosnjaka, zbog panislamizma. Bosnjackim politicarima je jedini politicki program Islamska deklaracija A. Izetbegovica, u kojoj jasno govori o nespojivosti islama sa zapadnim demokracijama.

VL
BT
btw
09:02 28.11.2017.

ako ih osude ispasce da je jedino hrvatska bila agresor sto savakao nema veze sa istinom

VL
BU
bugavuga
09:00 28.11.2017.

Presuda je već davno napisana, nadam se ako nije oslobađajuća da su im smanjili kazne kako bi sutra mogli doći kući

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:49 28.11.2017.

suci su pristrani, i politički motivirani, imenovani. to svi znamo. niti jedna presuda nije bila bez političke pozadine. niti jedan bošnjak nije smio biti osuđen za genocid, niti teški ratni zločin. bio on halilović, orić... isto tako niti jedan visokopozicionirani hrvat ne smije biti osuđen za zločinački organizirani pothvat, jer to odmah hrvatsku stavlja u gadan položaj. ovaj sud, umjesto da je dijelio pravdu i pravicu, on je selektivno donosio odluke, kako je u kojem trenutku trebalo. i sad po broju presuda ispada da su srbi kolektivno kažnjeni, bošnjaci najveće žrtve, hrvati tu negdje, ovisno o tome kad je trebalo nekog kod nas pritisnuti su se donosila potreba rješenja, presude. dal je vama jasno da je gotovina na slobodi radi jednog suca koji je glasovao za oslobađanje, totalno nesposoban za suđenje?! i to 3:2, uz svu američku agresiju na sud? dal nama u rh znači nešto ta činjenica? dal je vama jasno da ne postoji niti jedna presuda tog suda u kojoj bi se nalazila bilo kakva odgovornost srbije za zločine? a da smo mi u neobičnom položaju, da smo sa svojom vojskom stvarno bili u bosni, dok srbija službeno nikad? nije trebala, ostavila im je svo oružje i tehniku od jna, koja se povlačila iz hrvatske i slovenije? da nakon svih ovih presuda ovog suda niti jedna žrtva nije dobila zadovoljštinu? da je ostalo puno previše stvari neriješenih, neodgovorenih, nekažnjenih, što je možda i najopasnije?

VL
CR
CROLINDA
09:36 28.11.2017.

Mesić Pusić Josipović........ u Hrvata uvijek na položajima izrodi a u buksi giganti poput Praljka -Praljak je inteligentniji od svih odvjetnika i hrvatskih političara zajedno -stavi na tezuljuu njih sve skupa a Praljka na drugu i on će ih svee podignuti u zrak koliko su laki po pitanju pravednosti morala ćovještva domoljublja a da i ne spominjem po inteligencijskom i i ntelektualnom kapacitetu

VL
MO
mobitel20
07:50 28.11.2017.

Naravno da ce biti ukinuti blasfemicni UZP i da ce cetvero njih biti oslobodjeno, kao sto je jos u prvostupanjskoj presudi rekao jedini profi sudac u vijecu, Antonetti. Na uzas velikobosnjackih besramnika i velikosrpskih zlobnika. Istina ce i pravno pobijediti, iako se ona itekao zna. Od priznavanja,referenduma Hrvata u BiH, naoruzavanja Muslimana, zbrinjavanja pola milijuna izbjeglica, centri za obuku i logistuku Armije BiH u hrvatskim gradovima, oslobadjanje Zapadne Bosne itd, itd, a sve to unatoc stravicnom klanju Hrvata u srednjoj Bosni i Mostaru od strane mudzahedina uz uraukanje i odobravanje domacih muja , hasa, fata...

VL
NV
NV
08:43 28.11.2017.

Ako smo skupili kao za Gotovinu ne brinem.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.