Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne smije u avion

Šestogodišnja Amerikanka na listi mogućih terorista

Alysse Thomas
28.06.2010.
u 14:43

Najgora stvar koju je učinila jest da je bila zločesta prema svojoj sestri - rekao je za CNN o svojoj šestogodišnjoj kćeri doktor Santhosh Thomas iz Ohija.

- Najgora stvar koju je učinila jest da je bila zločesta prema svojoj sestri - rekao je za CNN o svojoj šestogodišnjoj kćeri doktor Santhosh Thomas iz Ohija, nakon što je doznao da je njegovu Alysse američka vlada stavila na listu mogućih terorista.

Naime, kada je njegova obitelj pokušala kupiti zrakoplovne karte za putovanje iz Clevelanda za Minneapolis, rečeno mu je da je djevojčica na spornoj listi. Let im je ipak dopušten, ali su im vlasti rekle da se trebaju obratiti Američkom odjelu za unutarnju sigurnost kako bi riješili ovaj problem. Obitelj je kasnije primila pismo adresirano na šestogodišnju Alyssu u kojem piše da se u njezinu životu neće ništa značajno promijeniti.

Federalne su vlasti rekle da takva lista postoji, ali s obzirom na to da je ona stvar nacionalne sigurnosti, ne žele komentirati čija se imena na njoj nalaze niti zašto.

- Ova je lista važna za sigurnost jer se osobama za koje se sumnja da imaju veze s terorizmom zabranjuje letenje zrakoplovima - rekao je glasnogovornik Administracije za sigurnost transporta.

Komentara 7

OB
-obrisani-
15:46 28.06.2010.

maloj se vidi u očima da je potencijalni ubojica...

RI
Riznica
16:02 28.06.2010.

Kad se pojavi stah i leptira se bojis !!!!!!!!!

PS
psihopatak
15:06 28.06.2010.

živjela amerika, živio izrael

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije