Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera spice

Šestak ostaje u pritvoru zbog mogućeg utjecaja na svjedoke

zdravko šestak
Josip Maljak
13.01.2010.
u 19:04

Tužiteljstvo još mora ispitati 15 svjedoka, a sudac istrage treba 21. siječnja odlučiti hoće li šestorici osumnjičenih menadžera za malverzacije dionicama Podravke produljiti istražni zatvor.

Izvanraspravno vijeće zagrebačkoga Županijskog suda danas je djelomično preinačilo rješenje suca istrage Krešimira Devčića o određivanju pritvora Zdravku Šestaku, drugoosumnjičenom u aferi Spice pa mu pritvor ostaje samo zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Vijeće je, pak, ocijenilo da ne postoji opasnost od ponavljanja djela jer je Šestak raskinuo svoj ugovor s Podravkom te je od početka godine i službeno nezaposlen. Tužiteljstvo još mora ispitati 15 svjedoka, a sudac istrage treba 21. siječnja odlučiti hoće li šestorici osumnjičenih menadžera za malverzacije dionicama Podravke produljiti istražni zatvor.

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:31 13.01.2010.

HR sa predsjednikom Josipovićem i premijerkom Kosor na čelu mora stalno isticati da neče dati ni mm mora, da na World cupu 2010 u Južnoj Africi moraju suditi samo suci sa Haaškoga suda i da HR reprezentacija neče dati nijedan gol i napraviti nijedan prekršaj tamo..Hrvatska mora težiti jačanju zapadno balkanskoga ugleda i zaokružiti vanjski dug na 50 milijardi. Hrvatska može prema Marsu zajedno sa SAD a Marko Perković Thompson mora pobijediti na Evroviziji sa nacionalnim hitom \"Arbitraža je fasada, a More je ustvari kopno...

OB
-obrisani-
08:54 20.01.2010.

taj lopov je lopovčić prema lopovima iz ĐAKOVA TJ. iz tvrtke Đakovština d.d. gdje je trojka MIJO MATIĆ, PAŠKO GAŠPAR, IVO GRBEŠA ukrala preko milijardu kuna i podravka je samo igra sdp-a koji želi strpati lopove iz podravke na robiju zato što su ih njihovi suparnici hdz imenovali na mjesto uprave te firme , a sakrivaju deset puta veći lopovluk u ĐAKOVU i tu su neke igre u pitanju , i pitam se kada će uskok reagirati i zatvoriti upravu Đakovštine te spriječiti stečaj prije nego se vidi konačna cifra koja doseže milijardu kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije