Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjeverni Jadran

Šest brodova nasukalo se zbog nevremena, nitko nije ozlijeđen

jahta
Goran Šimunov/VLM
22.07.2011.
u 12:02

Jahta na kojoj je uz četvero odraslih bilo i šestero djece pred jutro se nasukala na Braču, a kasnije je otpraćena u Sumartin

Nitko nije ozlijeđen ni na jednom od šest brodova koji su se zbog nevremena koje je noćas zahvatilo sjeverni Jadran, potvrđeno je iz Ministarstva mora, prometa i veza.

Kod Nerezina na Lošinju nasukala se jedrilica "Bonaventura" na kojoj je bilo devet osoba, ali posada ju je vrlo brzo uspjela i odsukati. Isto nije pošlo za rukom dvočlanoj talijanskoj posadi 14-metarske motorne jahte "Noi nove" pa je u pomoć pozvana tvrtka Sea help iz Malog Lošinja kako bi kod Ilovika odsukala jahtu.

Jahti "Denis 2" kod Ilovika na kojoj je bilo devetero Austrijanaca u pomoć je priskočila nepoznata brodica i odsukala ih pokraj luke Ilovik, a 8-metarska brodica koja se nasukala ispred ulaza u lučicu na Silbi pričekala je odsukavanje do jutra, a tri člana posade kapetan Lučke ispostave Silba i djelatnik tvrtke EmergenSea prevezli su na sigurno.

Pred jutro ne Braču se u blizini Milne nasukala 16-metarska jahta "Simphony". Nakon što je jahta, na kojoj je bilo šestero djece i četvero odraslih, odsukana s vidljivim oštećenjima dopraćena je do Sumartina.

Devetero Poljaka nasukalo se jahtom u plićak na otoku Susku, a odsukavanje se čeka do dolaska plime.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
00:12 24.07.2011.

Više se Poljaci ne nasukavaju u gumenim čamcima nego na jahtama.Kako njihov standard raste a gdje smo mi.Ni za more nemamo a vikendice smo prodali Mađarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije