Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDNA ŽRTVA

Serijski ubojica sije strah Europom: Sumnja se na vozača kamiona

Ubojica
Foto: Screenshot
1/2
02.02.2017.
u 17:01

Obrazac napada je sličan, ubojica napada mlade žene i siluje ih

Ulli R. (18) iz južnog Tirola mogla bi biti još jedna žrtva serijskog ubojice. Za istog se sumnja kako je ubio nekoliko žena u Njemačkoj, Austriji i teško ranio ženu u Švicarskoj.

Obrazac napada je sličan, ubojica napada mlade žene i siluje ih.

Prošle godine policija u Njemačkoj našla je mrtvo tijelo Carolin Gruber (27) u mjestu Endingen am Kaiserstuhl. Policija u Austriji zaključila je da je isti napadač ubio vjerojatno i studenticu iz Francuske Lucile K. (20).

Lucile je ubijena 12. siječnja 2014. godine u Kufsteinu u Austriji. Djevojka je oko ponoći sama šetala uz rijeku Inn. Napadač ju je ubio željeznom šipkom.

Sumnja se da je ubojica napao i studenticu Mariju L. (19) u Njemačkoj kao i Isabelle Kellenberger (28). Moguće je da je povezan i s napadom na djevojku u srpnju 2015. u Švicarskoj.

Djevojka je biciklirala, a napadač ju je srušio na pod i silovao. Teško ju je ozlijedio i danas je nepokretna.

Foto: Screenshot/reuters

Sada je moguće, piše OE24, da je napadač ubio još jednu djevojku, 18-godišnju Ulli R. koja je brutalno silovana i ubijena kamenom.

Policija posjeduje fotorobot koji su nedavno objavili njemački mediji. No ne želi službeno ići s tim fotorobotom u javnost za što postoje dobri razlozi.

Naime, fotorobot pokazuje muškarca s naočalama, šiltericom i brkovima koji na sebi ima jaknu s kapuljačom, piše Bild.

Nastao je na temelju iskaza starog tri godine. Osim toga svjedok je navodnog napadača vidio u mraku. Policija vjeruje da napadač danas izgleda drugačije i ne želi fotorobotom zbuniti ljude. Policija sumnja da bi napadač mogao biti vozač kamiona.

>> Ubojicu pustili s psihijatrije, on odmah prijetio ženi

Komentara 1

BF
bf2
19:04 02.02.2017.

kakva bijeda od čovijeka moraš biti da tako nešto napraviš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije