Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđen na dvije i pol godine zatvora

Serijski kradljivac na sudu otkrio kako spasiti bicikl od krađe i na što trebate posebno paziti

15.08.2022.
u 23:25

Zbog energetske krize bicikl postaje sve popularnije sredstvo prijevoza, a promjene na tržištu prvi će uočiti lopovi

Ključne riječi

Komentara 26

PR
prokurator
00:42 16.08.2022.

zaključati radomira i baciti ključ na par godina, neka mu kruh guraju kroz prozorčić, ali ne baš svaki dan. da, ukraden mi je dragocjen bicikl, zbog takvih sličnih smeća kojima se ne da raditi kao skladištari, pa dilaju bicikle za 300kn.

Avatar Cantor
Cantor
00:59 16.08.2022.

Meni nije jasno zašto se policija ne osigura pa ne isplaćuje odštete građanima koji su pokradeni a nisu pronađeni lopovi i vraćena vozila? Što ja imam od toga što će se ovaj hladiti u besplatnom smještaju i prehrani na trošak poreznih obveznika? Cijeli ovaj sustav je sulud....

DQ
Dq
10:13 16.08.2022.

Radomir V. , osuđen ko zadnji kokošar i to je ok , ali ...onaj drugi RČ nije kažnjen ni na jednog prevarenog vjerovnika ni upropaštenog poduzetnika . Kako to , kako to??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?