Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Sergej Trifunović: Ustašama su potrebni četnici, a četnicima ustaše

Sergej Trifunović
Screenshot/HRT
06.05.2018.
u 15:28

Istaknuo je kako na ovim prostorima danas "idioti mogu postati vlast", dok u "bivšoj Jugoslaviji direktor pečenjare nije mogao postati institucija i ministar".

Jedan od najglasnijih kritičara Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja u Srbiji i hvaljeni glumac Sergej Trifunović gostovao je u današnjoj HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2. Govorio je o svojim budućim projektima, društvenom angažmanu i razjasnio treba li hrvatski film i dalje imati kompleks manje vrijednosti u odnosu na srpski.

– Ustašama su potrebni četnici, a četnicima ustaše. Vojislav Šešelj, koji je osuđeni zločinac, kojega Aleksandar Vučić dočeka i izgrli – izgazi hrvatsku zastavu i nastavi sjediti u Skupštini. Jer on je Vučiću duhovni otac. S druge strane, jedan ekstremno desni hrvatski novinar zove Šešelja da mu se javi u emisiju – kazao je Sergej Trifunović te ironično nadodao kako je Hrvatska ostala zakinuta što nije u posjet primila jednu tako "posebnu pojavu" poput Aleksandra Vulina.

Istaknuo je kako na ovim prostorima danas "idioti mogu postati vlast", dok u "bivšoj Jugoslaviji direktor pečenjare nije mogao postati institucija i ministar".

"Svi šute dok bombe padaju na susjedovo dvorište. A moramo shvatiti da kad pada susjedovo dvorište – pada i tvoje. Izgubili smo empatiju jedni prema drugima, a imamo puno zajedničkog. Opterećuju nas isti problemi – skupljamo lijekove za djecu, mladi nas napuštaju...", istaknuo je Trifunović.

Naglasio je da građani moraju imati otvorenu građansku svijest te da čovjeka treba odvojiti od njegova političkog opredjeljenja. Gostovanje u emisiji Sergej Trifunović završio je zaključkom da je ''Balkan posljednje utočište anarhije''.

Komentara 204

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
15:36 06.05.2018.

Nedjeljom u dva Srbina lažu.

MA
Marko1337
15:40 06.05.2018.

Četnicima treba zabraniti pristup navodno hrvatskoj televiziji, a prvo nogom u guzicu aci smradu .

BK
Branimir Krešimir
15:51 06.05.2018.

Zbog toga što se i u ovoj emisiji provodi Stankovićeva teza o građanskom ratu,trebalo bi organizirati jedan skup i tražiti ostavku ravnatelja HRT-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije