26 15°C
  • senkop:

    Što je Brammertz, što si se uzbudio? Možemo ti samo čestitati, sve si napravio kako bi lažno osudili nevine ljude, ali ti treba dodatno čestitati da si i poražen, skupa s ostalom haškom bagrom, koja u cijelom tom svom imperijalističkom ... prikaži još! arsenalu nije imala sredstva za slomiti čovjeka poput Praljka, čovjeka koji je odbio biti slomljen. Čovjeka kojeg ćemo se sjećati stoljećima kao junaka i mučenika, dok se lažljivih birokratskih štakora poput tebe neće sjećati nitko.

  • genex:

    smradu jedan lažljivi.samo u zadnjem slučaju suđenja praljku i ostalima vidljivo je koliko ste pokvareni i koliko je tu pokvarene politike.za zločine moraju odgovarati oni koji su ih i učinili.u svim pravima svijeta odgovornost je uvijek subjektivna i ne izmišlja ... prikaži još! se uzp tako široko postavljen da se je nemoguće obraniti. hajde govno jedno budi hrabar i izjavi da bush i blear trebaju odgovarati za UZP protiv iračkog naroda kad su izmislili oružje za masovno uništenje i masakrirali cijelu zemlju samo zbog nafte.

  • ZGexil:

    po vašoj haaškoj logici bi trebalo suditi svakom premijeru i predsjedniku države u kojem se dogodi zločin, uz gradonačelnika mjesta, za udruženi zločinački pothvat, jer nisu imali osigurani sustav za spriječavanje zločina. krenimo...... prvo optužite babu merkel za prošlo novogodišnje ... prikaži još! silovanje po kölnu....., hrvatskim časnicima OSOBNO dokazali niste ništa ! sve ostalo je zla namjera u izjednačivanju krivice, politička "volja", kojoj ste i vi u europi sukrivci, jer ste 4 godina na debelo kumovali i pametovali za vaš osobni interes. kratko, tko vas sve skupa jebe, pička vam materina dvolična !

Još iz rubrike Vijesti

Sretan Uskrs!

Faustina Kowalska – svetica božjeg milosrđa

Požar Notre Dame
Jednostavan razlog

Evo zašto su pčele na krovu crkve Notre-Dame preživjele požar

Eksplozije u Šri Lanci
istovremene eksplozije

VIDEO 'Crni' Uskrs u Šri Lanci: više od 150 mrtvih, dogodila se i sedma eksplozija

106