Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Senator šmrkao kokain odjeven u haljinu dok ga je prostitutka šminkala

senator
REUTERS
18.12.2009.
u 12:23

Senator poriče da je šmrkao kokain, a tvrdi da se radilo o bezopasnom bijelom prahu i da je cijeli video snimljen kao dio zavjere i ucjene koju su organizirale dvije prostitutke.

Poljski senator Krzysztof Piesiewicz, visoki dužnosnik Stranke civilne platforme, ustvrdio je da je njegova politička karijera završena, nakon što je na internetskoj stranici poljskog lista Super Express osvanuo video koji prikazuje Piesiewicza kako nagnut nad stol šmrče bijeli prah. Idući kadrovi prikazuju 64-godišnjeg senatora kako odjeven u bijelu žensku haljinu s cvjetnim uzorkom leži na kauču, a prostitutka mu nanosi šminku na lice..

Senator poriče da je šmrkao kokain, a tvrdi da se radilo o bezopasnom bijelom prahu i da je cijeli video snimljen kao dio zavjere i ucjene koju su organizirale dvije prostitutke.

Piesiewicz priznaje da se nalazio s prostitutkama, ali tvrdi da su ga one opile kako bi snimile video kojim su ga htjele ucjenjivati.

Senator koji se od supruge rastao prije desetak godina, priznao je da je zbog sporne snimke već dva puta prostitutkama plaćao, no da nije očekivao da će je one doista pustiti u javnost.

- Ovo je užasno, ovako nešto nikada nisam doživio. Ovaj je incident uništio moju karijeru - izjavio je senator za britanski Daily Telegraph.

U okviru istrage, senator se pozvao na imunittet, a prostitutke su uhićene. Poljski premijer Donald Tusk podržao je svog stranačkog kolegu tvrdeći da ga ne želi optuživati dok ne završi istraga, međutim, građani Poljske su zgranuti videosnimkom jer je Piesiewicz do sada imao reputaciju moralnog čovjeka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar hudikadr
hudikadr
15:57 18.12.2009.

Tja , otvorih članak misleći da se radi o Sanaderu ! Nekako su mi po uvjerenjima životnim SLIČNI !

OB
-obrisani-
18:15 18.12.2009.

ko nas jebe kad smo budale ukinimo im porez sto placamo pa cemo mi biti u haljinicama i sa po dvije koke.

OB
-obrisani-
14:51 18.12.2009.

Ovakvih je pun kukuruz u senatu.....Takve je najlakse kontrolirati......... Demokracija ,ne? Sve su to predstavnici naroda! ha,ha,ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije