Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit u Helsinkiju

Senator McCain: Susret Trumpa s Putinom je tragična pogreška

Vladimir Putin i Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.07.2018.
u 07:16

Trump je nakon sastanka s Putinom poručio kako ne vidi razloga za vjerovati da se Rusija uplela u američke izbore 2016. te da je to Putin "krajnje energično i snažno zanijekao".

Američki republikanski senator John McCain ocijenio je u ponedjeljak sastanak predsjednika Donalda Trumpa s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju tragičnom pogreškom i novim udarcem za Sjedinjene Države, optuživši američkog čelnika da nije branio svoju zemlju.

"Ne samo da je predsjednik Trump propustio govoriti istinu o protivniku nego naš predsjednik, govoreći u ime Amerike svijetu, nije uspio obraniti ono što jesmo - republika slobodnih ljudi posvećenih slobodi kod kuće i u inozemstvu ", ustvrdio je  McCain. 

"Jasno je da je summit u Helsinkiju bio tragična pogreška", dodao je.

Trump je nakon sastanka s Putinom poručio kako ne vidi razloga za vjerovati da se Rusija uplela u američke izbore 2016. te da je to Putin "krajnje energično i snažno zanijekao".

Vladimir Putin i Donald Trump
1/4

Komentara 21

Avatar sindarela
sindarela
12:52 17.07.2018.

A susret kraljice i Trumpa tragikomičan

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:30 17.07.2018.

McCain ima tumor na mozgu i to se vidi u njegovim izjavama..

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:13 17.07.2018.

Kako sutra biti Englez a upaliti svjetlo vezati kravatu uzeti penkalu kad te sve to podsjeća na HRVATSKUUUUU ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije