Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#MeToo pokret
Povratak na članak

Seksualno napastovanje ništa manje prihvatljivo

Postotak onih koji seksualno uznemiravanje na poslu smatraju velikim problemom nakon godinu i pol znatno je pao

Komentari 3

BL
bla3108
02:41 27.03.2019.

prije je problem u laznim optuzbama nego obrambenom stavu...

VL
DE
deda1234
08:53 27.03.2019.

Kad muškarac zeni nesto kaze onda je to zlostavljane ali alo ti sr geycic nabacuje onda te jos tuzi jer si povrjedio njegova prava

VL
MK
mksdk
08:26 27.03.2019.

Me too pokret će se, u konačnici, pokazati kao zlo po same žene. Traženje da se ženi vjeruje bez dokaza, što znači da se muškarca mora smatrati krivim po defaultu, će dobiti svoj logični završetak: muškarci će ženama pokazati srednji prst i pustit ih da se same nose sa svojim problemima. U konačnici, završetak čitavog feminizma neće biti oslobađanje žena od odgovornosti prema muškarcima, nego oslobađanje muškaraca od bilo kakve odgovornosti prema ženama. Žene će vrlo brzo vidjeti i shvatiti što to znači kada im muškarac stvarno okrene leđai pusti ih da budu "nevoisne i jake". I još jednu stvar treba reći, feministice su si umislile da će one biti te koje će muškarcima govoriti kako bi se oni trebali ponašati i što to znači biti pravi muškarac. Neće ići. Ako će netko nekome govoriti kako se treba ponašati, onda će to ipak biti muškarci koji će ženama reći što i kako se trebaju ponašati. Budućnost za žene, ukoliko se one same ne uspiju osloboditi feminističkog zla, je vrlo mračna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.