Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI TEKST
Povratak na članak

Šeks: Potpredsjednik HND-a Drago Hedl ima bujnu maštu

Potpredsjednik Sabora osvrnuo se na tekst po kojem je usred prosvjeda nezadovoljnih seljaka dva vikenda u Osijeku proveo u društvu HDSSB-ovaca Vladimira Šišljagića i Krešimira Bubala.

Komentari 3

JA
jarac
15:05 10.03.2010.

Drago Hedl? jeli to ona vertikala od onih 75% novinara u Hrvatskoj koji po potrebi pronađe Hrvata pa ga optuži za ratni zločin. Pazite on je potpresjednik HND-a. Netko je rekao da je to leglo ostatak jugo-udbaškog novinarstva,, dali je to istina???

VL
OB
-obrisani-
15:47 10.03.2010.

Hedl i Pilsel, cvijeće hrvatskog novinarstva. Al gdje to raste trebalo bi malo herbicida...

VL
OB
-obrisani-
16:19 10.03.2010.

...slabe informacije ima Hedl,..izgleda da jos´nisu stigli $dolari od Sórosá ??...malo je frka u svitu, sa bankama i transakcijama....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.