Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NJEGOV OPOZIV

Šeks o Milanoviću: Nisam stručnjak, ali radi se o koktelu psihičkih poremećaja

Robert Anic/PIXSELL
28.03.2021.
u 15:19

"Mislim da su simptomi neke psihičke bolesti već visoko uznapredovali. Nisam stručnjak, ali se radi o određenom koktelu određenih poremećaja, paranoje, šizofrenije...", kazao je Šeks

Ponašanje Zorana Milanovića koktel je psihičkih poremećaja, poručio je Vladimir Šeks, komentirajući najnoviji sukob predsjednika republike i predstavnika srpske nacionalne manjine Milorada Pupovca.

"Mislim da su simptomi neke psihičke bolesti već visoko uznapredovali. Nisam stručnjak, ali se radi o određenom koktelu određenih poremećaja, paranoje, šizofrenije...", kazao je Šeks za RTL. Smatra da bi trebalo pokrenuti njegov opoziv.

"Sada predstoji situacija u kojoj postoje na 4 fronta jasno postavljene ustavno-pravne dijagnoze. Prva je to da su se stekli svi uvjeti da se pokrene postupak opoziva sa mjesta predsjednika Republike jer je on očito, osobito u zadnjim nastupima, prekršio Ustav, prekršio temeljna načela Ustavnog poretka. Trebalo bi pokrenuti postupak za utvrđivanje privremene spriječenosti predsjednika Republike da obnaša svoju dužnost", kaže Šeks. 

 

>> Pogledajte i ovaj video: Milorad Pupovac komentirao izjave Zorana Milanovića

Ključne riječi

Komentara 80

Avatar Kole
Kole
15:30 28.03.2021.

U tom slučaju,zagrebački vatrogasci trebaju podići stupanj pripravnosti.

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
16:07 28.03.2021.

Nisam ni ja stručnjak za načine ponašanja i komunikacije no imao sam priliku prilikom stažiranja u jednoj specijalnoj ustanovi u Zagrebu vidjeti vrlo slično ili jednako. Kao što sam napisao - nisam stručnjak već promatrač koji se nakon svih državničkih riječi i dijela misli svoje.

Avatar KALIMERO
KALIMERO
15:38 28.03.2021.

Kakav narod koji ga bira takav i predsjednik a birali su ga kako i sam kaze svi Srbi u Hrvatskoj osim onih 10000 Pupovcevih, sve familije bivsih oficira JNA (osim iznimki koji su branili RH u Domovinskom ratu), KOSA i UDBE , a odlucujci broj u pobjedi na predsjednickim izborima bili su glasovi Skorinih tamburasa i rijeckih socijaldemokrata koji se okupljaju u onom rijeckom kokosinjcu koji ne posluzuje HDZ-ovce i slusa radije Cecu i Balasevica nego Cocu. Zato narode biraj i dalje jer potencijala ima a predvode ih Pedja Grbin i ogromna vecina socijaldemokrata kojih nazalost danas ima manje cak i od Pupovcevih Srba pa ih zato predsjednik RH i ne spominje. Izgleda da sa Hrvatska budi jer je predugo bila nasmrcana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije