Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK POPUSTIO?

Šeks: Ne znam hoće li Tomašević dati ostavku, ja ga nisam zvao

Vladimir Šeks
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
10.01.2018.
u 23:42

Niti sam razgovarao s gospodinom Lucićem oko toga niti s bilo kim, a niti s gospodinom Alojzom Tomaševićem, kaže Vladimir Šeks

Vladimir Šeks demantirao je informacije kako je njegov poziv Franji Luciću bio ključan za ostavku Alojza Tomaševića.

– Ja nisam ni danas ni ovih dana uopće razgovarao s gospodinom Franjom Lucićem i ovo je čista improvizacija ili čista izmišljotina, da bih ja razgovarao s gospodinom Lucićem i da bih ja djelovao u pravcu da bih nagovarao župana Tomaševića da podnese ostavku na mjesto župana. Dakle, niti sam razgovarao s gospodinom Lucićem oko toga niti s bilo kim, a niti s gospodinom Alojzom Tomaševićem. Prema tome sve je to jedna konstrukcija, jedna velika neistina – kazao je Šeks za N1.

Dodao je kako ne zna hoće li Tomašević podnijeti ostavku.

– Ja to gledam preko medija, niti se za koga interesiram. Znam koliko i vi o tome. Niti sam u tome sudjelovao niti dajem kojekakve savjete niti kojekakve nagovore niti bilo što – rekao je Šeks.

Komentara 16

DU
Deleted user
04:59 11.01.2018.

Umjesto da rješavate goruće probleme u državi vi se bavite sami sa sobom. Granice nisu riješene, korupcija nije riješena, ratno profiterstvo nije riješeno ali ljudi u vašoj stranci ne odustaju od borbe za fotelje.

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
00:36 11.01.2018.

Ne mogu da verujem da je ovaj jos u poslu. Mada dobro, kad moze Manolic, sto ne bi i Seks.

KA
kanđija
00:21 11.01.2018.

Tkz. novinari lažu li ga lažu.. A koliko znam da je namjerno puštanje lažnih informacija kazneno djelo. Preko 70 % članaka su same laži, ali nitko nikada za to nije odgovarao osim RTL Potjere za one laže o prometnoj u u Rijeci. I novinarka koja je napravila taj prilog i dalje nesmetano radi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije