Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ

Šeks: HDZ će se znati nositi s rezultatima izbora

šeks
Patrik Macek/PIXSELL
04.12.2011.
u 19:29

– Sve što je bilo izrazito pozitivno za HDZ, to se potpuno zamračilo, poput pregovora o ulasku u EU te borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala – ocijenio je Šeks prve rezultate izlaznih anketa

Rezultate izlaznih anketa komentirao je Vladimir Šeks poručujući da će se Hrvatska demokratska zajednica znati nositi s izbornim rezultatom i pozivajući da se pričeka do ponoći na prve rezultate Državnog izbornog povjerenstva. Dodao je da objavljene rezultate smatra nedovoljno vjerodostojnima.

– Sve što je bilo izrazito pozitivno za HDZ, to se potpuno zamračilo, poput pregovora o ulasku u EU te borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala, ali HDZ nije ništa strateški pogriješio – ocijenio je Šeks prve rezultate izlaznih anketa. Inače, pred novinare je izašla tek nekolicina HDZ-ovih dužnosnika poput Gordana Jandrokovića, Domagoja Miloševića i Željka Bačića, dok ih je većina iza čvrsto zatvorenih vrata u središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu. Dolazak predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor u središnjicu neslužbeno je najavljen tek poslije 21 sat.

Komentara 23

LU
lutomirski
21:15 04.12.2011.

Trebalo bi tu *****sku organizaciju HDZ zabraniti !!!!

DU
Deleted user
20:32 04.12.2011.

nakon epidemije medijske kuge i kolere zadnjih mjeseci rezultati su dobri.

BR
brle
21:16 04.12.2011.

nosit ces se ti i hdz sa ovim izborima,ali vidit ce se kako ces se nositi sa sudovima sad kad vise ne budes alfa i omega, vec samo obicni ****** u drzavi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije