Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Išao na momačku

Otkriven identitet: Muškarac s ove snimke je zaručen i čeka dijete

seks u avionu
Foto: Screenshot YouTube
1/2
13.06.2017.
u 09:08

Riječ je o 31-godišnjem Shaunu Edmondsonu koji je na Ibizu išao proslaviti momačku večer. Planira vjenčanje sa svojom šest mjeseci trudnom zaručnicom

Otkriven je identitet muškarca koji se upustio u izmjenjivanje nježnosti sa zasad nepoznatom plavušom u zrakoplovu Ryanaira na letu iz Manchestera za Ibizu. Video para koji je bez imalo ustručavanja krenuo u akciju usred zrakoplova pred ostalim putnicima snimljen je tijekom leta u petak, a zadnjih nekoliko dana postao je pravi hit na internetu. 

Sada je otkriveno da je riječ o 31-godišnjem Shaunu Edmondsonu koji je na Ibizu išao proslaviti momačku večer. Planira vjenčanje sa svojom šest mjeseci trudnom zaručnicom. 

Edmondsonu nije smetalo što ga putnici snimaju već je po zrakoplovu sam tražio prezervativ. Plavušu koja mu sjedi u krilu nije poznavao, a jedan njegov poznanik ispričao je da je to djevojka koju je upoznao na letu. 

– Nisu se poznavali prije tog dana, no izgleda da mu to ne smeta iako ga njegova trudna buduća supruga čeka kod kuće – rekao je poznanik nevjernog muškarca. 

Dodao je kako je Edmondson poznat kao ženskar te da ga u tome ne zaustavlja ni to što će se uskoro oženiti i dobiti dijete. 

Ako se unatoč ovoj snimci oženi, onda ga njegova zaručnica uistinu jako voli. 

Komentara 15

Avatar raco
raco
10:04 13.06.2017.

ovakvi članci više dolikuju portalu 24h nego Večernjem.

Avatar maxist
maxist
09:22 13.06.2017.

"zaručnica" je izgleda u teškom defektu ....a lik je takaj pacijent ...krasan par

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:30 13.06.2017.

Želio bih da nam novinari otkriju još detalja: Npr. što je jeo dva dana prije incidenta? Što o njemu kaže njegova susjeda? U kojoj banci ima račun? Za koga glasa? Voli li životinje? Kakav je njegov stav prema globalnom zatopljenju? Vjeruje li u evoluciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije