Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
104 11°C
 • Avatar raco
  raco:

  trebalo je pustiti da se virus slobodno raširi, (ionako će se raširiti, pitanje je samo vremena), kriza bi trajala mjesec dana i nakon toga bi se sve vratilo u normalu. Cijeli svijet bi bio zaražen, stekao bi se imunitet krda ... prikaži još! i iza sebe bi ostavio 100 milijuna mrtvih. Ovako, mrtvih će biti manje, kriza će trajati godinu dana i sve nas ekonomski upropastiti. Na kraju će izbiti socijalni nemiri i u sukobima koji nakon toga slijede imat ćemo kaos. Pa sad što je bolje?

 • trubio:

  Evo, ovaj Tomašević TREĆI DAN za redom iznosi netočne podatke, ne razlikuje broj novozaraženih od broja trenutno zaraženih, nije jasno jel dopisnik iz Italije koji je to već 200 godina ne zna talijanski ili samo ima problema sa razumijevanjem jednostavne ... prikaži još! problematike. Tomaševiću, ukupno zaraženih je 74.386, a ne 57.521, od prvog broja trebaš oduzeti ozdravljene i umrle da dobiješ broj trenutno zaraženih, drugi broj je broj aktivnih bolesnika. Broj novozaraženih je 5.210, a ne 3.491.

 • Dingo:

  Konferencija Talijanske Civilne zaštite 21.03. hože li neki novinar ovo istrašiti??? Ovo je izjava službene osobe: "Na žalost i danas bilježimo rast broja preminulih, 793 novih slučajeva. Želim još jednom podsjetiti da mi brojimo SVE preminule ukupno, ne radimo razliku ... prikaži još! između preminulih OD i SA koronavirusom."

Još iz rubrike Vijesti

Boris Johnson
7
Koronavirus U SVIJETU

Boris Johnson završio u bolnici zbog koronavirusa deset dana nakon testiranja

katamaran Zadar
Repatrijacija

Iz Italije se vratili Hrvati, u Gaženicu uplovio trajekt s 36 putnika

8
Testing for corona virus
Globalna strategija za pandemiju

Unija će pokazati da solidarnost nije samo mrtvo slovo na papiru

11