Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam se osjećao loše'
Povratak na članak

Šef mu rekao da hitno ode liječniku i tako mu spasio život

Tog dana u travnju, kada je otišao u bolnicu i završio u kritičnom stanju, 58-godišnji Mike Bell is Teksasa probudio se osjećajući se dobro.

Komentari 6

RA
rajmar
20:01 07.01.2016.

kod nas moras najavit gazdi unaprijed,uzet godisnji,i onda te jos pita:pa jel bas moras?i onda ti jos ne da placu godinu dana.ja sam to dozivio,a gazda je dozivio bliski susret sa pajserom.inace covjek dobar ko kruh.

VL
SA
sabro
07:12 08.01.2016.

ma to je neki mekuasc,,dodji u RS /Zvornik dr,Ljubomir/da vidis zubarsku higijenu,,ni rukavica ni pranja ruku,ni dezinfekcije,,nista,,a svi imaju diplome primarijusa,neplacaju porez,,i nikakvih infekcija..ljepota..

VL
IM
Immanuell
09:51 08.01.2016.

To je gazda, a ne ove naše krkančine primitivne...... Sorry, ne mislim na sve generalno, ali da ih ima, ima.

VL
PO
posluzitelj
09:11 08.01.2016.

Placeno bolovanje u americi? Aha....

VL
DU
Deleted user
10:04 08.01.2016.

Kod nas, srećom, infekcija zbog pokvarenog zuba dovest će čovjeka u takvo stanje samo ako je jako, jako nemaran prema sebi.

VL
BR
Blade Runner
16:22 08.01.2016.

Najvaznije ste izostavili, a to je da je sef pratio njegov oporavak i financijski pomagao sve dok nije sposoban vratiti se na posao. Naime, u USA ne postoji placeno bolovanje... osim u dogovoru poslodavca i zaposlenog. Pa je to sto mu je placao dok je bolovao, i sto je uopce primijetio da mu nije dobro prije nego sto je isti iskrvario i izdahnuo u autosalonu toliko dramaticno vazno da se, eto, objavljuje diljem svijeta. E, da , dobro tvrde nase udruge poslodavaca, da radnici u Hrvatskoj imaju previse prava iz radnog odnosa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.