Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMA PRESUDA

Šef županijskog SDP-a iz Koprivnice oslobođen u aferi lažni putni nalozi

Kešer je danas uočio izricanja presude 'okinuo' prigodan selfie u sudnici
Foto: Mladen Kešer
1/2
01.06.2020.
u 15:12

Presudu je donijela sutkinja koja je dosad u istom predmetu Kešera dvaput osuđivala i dvaput oslobađala.

Predsjednik županijskog SDP-a u Koprivnici Mladen Kešer u ponedjeljak je još jednom nepravomoćno oslobođen optužaba za lažne putne naloge otprije 17 godina.

Njega kao načelnika Kalnika kod Križevaca i tadašnjeg čelnika općinske Turističke zajednice Marijana Kepu teretilo se da su 2003. i 2004. ispisivali lažne putne naloge za putovanja koja nisu obavljena.

U optužnici se navodilo kako je time bila počinjena šteta od 17.200 kuna. Inače, to je već sedma nepravomoćna presuda. Prvih šest je ukidao Županijski sud i vraćao na početak.

Sedmu presudu je donijela sutkinja Općinskog suda u Koprivnici Vesna Piškorec Kuzmić koja je ranije dvaput osuđivala i dvaput oslobađala Kešera i Kepu. Prve dvije presude pak donesene su na bivšem sudu u Križevcima.

Općinsko državno odvjetništvo žalit će se na presudu, a apsolutna zastara nastupa 22. kolovoza ove godine.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Neo001
15:58 01.06.2020.

Sve po nalogu partije, zna se da komunjare drmaju Koprivnicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije