Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR BERNARDIĆ

Šef oporbe o Jelenićevom članstvu u masonskoj loži: 'Odavno ga je trebalo potjerati'

Glavni odbor SDP-a
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
19.02.2020.
u 12:36

"Da nije radio svoj posao potvrđuje i činjenica da nije učinio ništa po pitanju ministara koji su morali otići zbog ozbiljnih sumnji na korupciju".

Predsjednik SDP-a i šef parlamentarne oporbe, Davor Bernardić na svom Facebook profilu osvrnuo se na situaciju u kojoj se našao glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić. Podsjetimo, politički tjednik Nacional objavio je nedavno ekskluzivne dokumente kojim se dokazuje kako je Dražen Jelenić pristupio masonima i sudjelovao na inicijaciji.

Ta vijest stigla je kao reakcija na iznudu koju su vlasnici i urednici portala Dnevno i tjednika 7Dnevno uputili prema Nikici Gabriću, također masonu. Oni su, navodno, od njega tražili velike količine novca s obećanjem da onda neće u svojoj tiskovini objaviti detalje o njegovoj masonskoj loži. U tom kontekstu ne treba ni spominjati da masoni vole intimu te da se njihov rad često mistificira i povezuje s teorijama zavjere. 

Bernardić kaže da je Jelenić trebao biti potjeran zbog dugogodišnjeg nerada, a ne samo zbog činjenice što je mason.

"Danas je bitno napomenuti kako smo mi u SDP-u upozoravali na to da DORH i Jelenić nisu radili svoj posao, bez obzira na činjenicu što se zemlja guši u korupciji i što je korupcija postala najveći problem ovog društva. Da nije radio svoj posao potvrđuje i činjenica da nije učinio ništa po pitanju ministara koji su morali otići zbog ozbiljnih sumnji na korupciju, kao i to da nije procesuirao aktere grupe Borg, bez obzira na to što je Plenković priznao da su pogriješili. Plenković koji je imenovao Jelenića ga je morao potjerati zbog dugogodišnjeg nečinjenja, toleriranja kriminala i sukoba interesa, a ne samo zato što je mason", napisao je Bernardić.

Komentara 6

Avatar navijač
navijač
12:54 19.02.2020.

Našlo bi se dobrih razloga i za Bernardićevu elitu u saboru, kao na primjer za Stazića. To ne komentira.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:04 19.02.2020.

Je li i Bernardić dio hobotnice rezača etiketa, kao što tvrdi Juričan?

DU
Deleted user
18:33 19.02.2020.

Ma tebi je kaos u glavi i korupcija u praksi - kad ćeš dati ostavku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije