Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povljana

Šef Komunalca smijenjen nakon kvara hladnjaka u mrtvačnici

povljana (1)
Željko Mršić/PIXSELL
12.07.2012.
u 17:59

Mladen Peranić razriješen je dužnosti, a NO u roku od sedam dana mora izabrati vršitelja dužnosti iz redova društva

Mladen Peranić, direktor Komunalnog društva Povljana na otoku Pagu, razriješen je dužnosti, a u roku od sedam dana NO mora izabrati vršitelja dužnosti iz redova društva jer za zapošljavanje novog čovjeka nema novca, jednoglasno je na današnjoj sjednici odlučilo Općinsko vijeće Povljane. Kako nam je potvrdio predsjednik Vijeća Petar Tičić, problemi, koji u lokalnom komunalcu traju godinama, kulminirali su proteklog vikenda kada se u mrtvačnici na mjesnom groblju pokvario hladnjak u kojemu je bilo tijelo pokojnika S. B. iz Dinjiške koje se zbog visokih temperatura gotovo raspalo, a pokojnikova obitelj doživjela je šok od kojeg će se još dugo oporavljati.

– Iako su bili pozvani, na sjednicu nisu došli ni načelnik općine Ivo Pogorilić ni direktor Komunalnog Mladen Peranić koji je trebao podnijeti izvještaj o poslovanju i neviđenoj sramoti koja se dogodila na groblju. Ne znamo zašto radnik toga dana nije bio na poslu, ali znamo da su ljudi u Komunalnom već šest mjeseci bez plaća, a toliko je dugo u blokadi račun društva. Ne izabere li se v.d. direktora, pokrenut ćemo stečaj Komunalnog i završiti ovu agoniju i samovolju kojom Pogorilić i njegovi istomišljenici vladaju Povljanom – izričit je Tičić. Dodaje da se načelnik ponaša kao da je općina njegovo privatno vlasništvo. Zaključao je ulazna vrata pa se sjednica Općinskog vijeća morala održati u mjesnom Domu kulture.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije