Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKI INTERVJU

Šef Hanfe Ante Žigman: Kako izbjeći financijske prevare

Zagreb: Ante Zigman, predsjednik Uprave HANFA-e
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
21.11.2021.
u 14:06

Ako netko kaže da je iz Velike Britanije, provjerite kod nadzornika u Velikoj Britaniji je li licenciran - savjetuje Žigman.

Predsjednik Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) Ante Žigman gostovao je emisiji Večernji TV gdje je govorio o financijskim prijevarama.  Emisiju je vodila Lana Kovačević. 

Upitan kako se zaštititi, kazao je: - Mi u ovoj pretjeranoj razini digitalizacije imamo jako puno opasnosti za naše podatke. Svi naši podaci su ključni za sve naše financijske, kao i ostalu imovinu koju imamo. Uputio bih sve one koji planiraju putem neke online platforme raditi bilo kakve transakcije da prije sve vide jesu li te platforme i pružatelji usluge registrirani kod nekog od europskih ili svjetskih regulatora. 

Ako netko kaže da je iz Velike Britanije, provjerite kod nadzornika u Velikoj Britaniji je li licenciran, savjetuje Žigman. 

Cijeli razgovor o tome kako izbjeći financijske prijevare, pogledajte ovdje


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije