Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve ih je manje

Sedmero prosvjednika ispred zgrade splitskog HRT-a

prosvjed, split (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/3
08.04.2011.
u 13:58

"Tambura nas policija", odgovorili su na pitanje zašto skrivaju lica. Međutim, navodno "natamburana" prosvjednica kaže da to nema veze s prosvjedima

Na prosvjedni performans pred zgradom HRT-a u Splitu došlo je točno sedmero prosvjednika koji su se uglavnom skrivali iza nekoliko transparenata poput "80 kuna pretplate jednako 160 boca" ili "Hrvatska radioaktivna televizija".

Nitko od njih nije držao govor, a na primjedbu fotoreportera kako im se ne vide lica, uzvratili su da ih "tambura policija". Međutim, ispostavilo se da djevojka koju je navodno policajac udario nogom u trbuh, ne želi ispričati što se dogodilo. Samo je kazala da to nema veze s prosvjedima.

Podijelili su i letke na kojima poručuju da nisu rušitelji države.

"Ne želimo imati program ni ideologiju. Želimo odlazak nesposobnog i korumpiranog HDZ-a s vlasti", pišu i pozivaju na novi prosvjed u subotu u 19 sati.

Komentara 1

Avatar Sor@n
Sor@n
21:43 15.04.2011.

HTV je obično smeće. Kontra organizacija Hrvatskog naroda. Zločinačka televizija za pranje mozga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije