Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grčki otok

Sedmero migranata utopilo se kod Lezbosa

Brod s imigrantima
Foto: Reuters/Pixsell
11.06.2019.
u 09:42

Velik broj izbjeglica i migranata pokušava prijeći Egejsko more iz Turske, što je kratak ali opasan put zbog često loših vremenskih uvjeta.

Dva djeteta, četiri žene i muškarac utopili su se nakon što se u utorak prevrnuo brod kod grčkog otoka Lezbosa, objavila je obalna straža. 

Spašeno je 57 ljudi, a operacija još uvijek traje, dodala je straža. 

Nije otkriveno više informacija, poput nacionalnosti žrtava.

Velik broj izbjeglica i migranata pokušava prijeći Egejsko more iz Turske, što je kratak ali opasan put zbog često loših vremenskih uvjeta. 

Ključne riječi

Komentara 2

II
izvor istine
23:17 01.03.2020.

Zalosno. Ljudi koji bjeze sa balkana put Austrije, Njemacke i t.d. sigurno se suosjecaju sa ovim napacenim ljudima koji traze sigurnije mjesto za zivot i bolju buducnost. Oni su cak napaceniji od balkanaca koji napustaju svoje lijepe domovine i bjeze trazeci bolje sutra.

Avatar Matteo1200
Matteo1200
11:44 11.06.2019.

Tko će od trgovaca ljudima koji se bave prebacivanjem migranata preko mora i na tome masno zarađuju, odgovarati? naravno nitko jer ta gamad ima političku potporu gazdarice merkel i njezinog potrčka macrona, o salonskim ˝ljevičarima˝diljem EU da i ne govorimo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije