Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan apsurd

Sedam godina grade 7 kilometara ceste. Mještani očajni: Otkopana i zakopana je stotinjak puta

Radovi na cesti
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
12.08.2019.
u 08:28

Najgora stvar je što je ova cesta otkopana i zakopana pa ne znam, barem stotinjak puta, kaže jedna mještanka

Kroz centar Općine Viškovo prolazi samo jedna cesta, a njome na dan 20.000 vozila pa je gužva nepodnošljiva. Sve bi riješilo sedam kilometara obilazne ceste koja se gradi skoro sedam godina, a najava da će biti otvorena za koji dan, 15. kolovoza opet je propala. Mještanima je čekanje dosadilo pa su cestom koja je još uvije službeno gradilište počeli voziti, a ona se navečer pretvara u šetnicu. 

"To će sve skupa biti najvjerojatnije, ovo što sada imam informaciju, gotovo u rujnu kada bi ona trebala dobiti uporabnu dozvolu, molim za strpljenje", rekao je ministar prometa Oleg Butković, pišu Vijesti.hr.

"Zaista možemo reći trauma jer što drugo reći nakon proteka skoro sedam godina od početka ovih radova. Evom zaista apel prema Hrvatskim cestama i ministarstvu da inzistiraju da se ovaj rok ispoštuje", poručila je načelnica Općine Viškovo Sanja Udović.

Problema je puno, vremena i radnika malo, njih tridesetak. "Dogodio nam se kvar na vodovodu, kad se riješi taj kvar na vodovodu ostaje naš dio: završetak trase, priprema trase, posteljica, rubnjaci i tako dalje, asfalt što ne bi trebalo duže uzeti od dva tjedna najviše", kazao je poslovođa gradilišta Pavo Čutunić.

"Najgora stvar je što je ova cesta otkopana i zakopana pa ne znam, barem stotinjak puta", kaže jedna mještanka.

Počelo je postavljanje prometnih znakova na donjem dijelu dionice koja bi prema nekim najavama trebala biti puštena u promet krajem sljedećega tjedna, samo je pitanje koliko je najavama za vjerovati. I u pitanju je samo kilometar trase.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
08:47 12.08.2019.

""To će sve skupa biti najvjerojatnije, ovo što sada imam informaciju, gotovo u rujnu kada bi ona trebala dobiti uporabnu dozvolu, molim za strpljenje", rekao je ministar prometa Oleg Butković, pišu Vijesti.hr." 7 godina, za 7 km, ovaj moli zaa strpljenje? Imali tko odgovoran za ovaj apsurd? Hoće li tko ostati bez posla, biti penaliziran, bilo što od ovoga ???

Avatar DragorTr
DragorTr
09:12 12.08.2019.

To apsurd? U Hrvatskoj? Pa dajte molim vas!! Apsurd bi bio da je to nekim slucajem zavrseno za par mjeseci.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:27 12.08.2019.

Netko je razbio ogledalo pa im traje ovih 7 godina nesreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije