Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrazili zabrinutost

SDSS pozdravlja efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju napadača

Zagreb: Klub zastupnika SDSS-a o napadu na Srbe s područja Knina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
29.08.2019.
u 12:19

SDSS apelira, ne samo u interesu srpske zajednice nego i u interesu cijelog društva, da se osvijesti važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere u društvu

Klub zastupnika SDSS-a pozdravio je danas brzo i efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju počinitelja napada na pripadnike srpske zajednice i ujedno izrazio zabrinutost zbog kampanje koja je u medijima vođena protiv žrtava napada i onih koji su stali u njihovu obranu.

"Klub zastupnika SDSS-a pozdravlja brzo i efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju počinitelja napada na pripadnike srpske zajednice u Hrvatskoj. Ujedno izražavamo zabrinutost zbog kampanje koja je u medijima vođena protiv onih koji su bili žrtve napada, kao i protiv nas koji smo stali u njihovu obranu i upozorili na atmosferu u kojoj su takvi napadi mogući", stoji u priopćenju te stranke.

SDSS apelira, ne samo u interesu srpske zajednice nego i u interesu cijelog društva, da se osvijesti važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere u društvu.

Klub zastupnika SDSS-a trebao je danas u Hrvatskom saboru održati konferenciju za novinare o aktualnim događanjima, no jutros ju je otkazao.

Ključne riječi

Komentara 14

BR
brojevi
13:04 29.08.2019.

Od mnogobrojnih manjina RH ima problema samo sa srbima! Zašto? Zadnji rat, nakom raspada Juge, nedvosmisleno je pokazao stoljetna nastojanja srba za širenje, svim sredatvima, na zapad. Zato sva ova sra.. o ugroženosti srba u RH samo je još jedan pokušaj Beograda u ostvarenju stoljetnje agende tj. sna o V. srbiji.

Avatar rubinet
rubinet
12:26 29.08.2019.

"važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere u društvu." Vrijedi li to u oba smjera? Ili samo u jednom?

IV
Ivan50
12:36 29.08.2019.

Totcida napala Delije a Pupavi to proglasio napad na srbe.A i taj delia Petko kad je u coporu napada policiju a bez copora skriva se iza zena i djece.Tipicno traktoraski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije