Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD TROJE ZAMJENIKA

SDSS-ov Ognjen Vukmirović novi je zamjenik šibenskog župana

Dusko Jaramaz/Pixsell
18.10.2020.
u 22:45

Župan šibensko-kninski Goran Pauk ima troje zamjenika, svima, pa i Vukmiroviću, mandati traju do svibnja iduće godine, kada se održavaju redovni lokalni izbori.

SDSS-ov Ognjen Vukmirović novi je zamjenik šibensko-kninskog župana iz reda srpske nacionalne manjine, odlučeno je u nedjelju na prijevremenim izborima za tu dužnost.

Vukmirović je dobio gotovo 90 posto biračkih glasova (2084), a njegov protukandidat SDP-ov Ilija Krneta 8,7 posto (201), pokazuju rezultati sa sva 54 biračka mjesta.

Odaziv na izbore bio je relativno slab, svoje pravo iskoristilo je manje od četvrtine birača. Od ukupno upisanih 9680 glasalo je 2320 birača odnosno 23,9 posto. Nevažećih listića bilo je 35 odnosno 1,5 posto. 

 

Nedjeljni izbori protekli su uredno, nikakve nepravilnosti nisu dojavljene, nije bilo ometanja reda, rekla je Hini Nives Nikolac, predsjednica Županijskog izbornog povjerenstva Šibensko-kninske županije.

Zamjenik šibensko-kninskog župana prijevremeno se birao jer je bivša zamjenica Anja Šimpraga (SDSS) podnijela ostavku nakon što je postala saborska zastupnica.

Župan šibensko-kninski Goran Pauk ima troje zamjenika, svima, pa i Vukmiroviću, mandati traju do svibnja iduće godine, kada se održavaju redovni lokalni izbori.

 

Komentara 15

HT
Hrvsrpska_trgovacka_koalicija
23:38 18.10.2020.

Koju gospu rade ti zupani da imaju po 3 zamjenika, jel cuvaju kodove za lansiranje nuklearnog oruzja ili koji k?

DU
Deleted user
05:33 19.10.2020.

stvarno ovakova privilegiranost onih koji ne mogu smislit hrvatsku drzavu i koji su htjeli oteti dio hrvatske i prikljucit je vs prevrsila je svaku mjeru... vodstvo hdzejaca su bas vjerodostojni ali za ples...sa sdssovcima...uzas

Avatar Cokolinda
Cokolinda
01:57 19.10.2020.

Ognjen!? To neko staro hrvatsko ime???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije