Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Stazić:

SDP zamjera izbor Crnoje, Buljevića i Hasanbegovića

nenad stazić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.01.2016.
u 12:30

SDP-ova Tanja Vrbat iznenađena je što nijednom riječju Orešković nije spomenuo vanjsku politiku, gospodarsku diplomaciju, regije ni regionalizaciju.

Imenovanje ministara koji negiraju antifašizam i zalažu se za uvođenje registra izdajnika, prezetiranje programa Vlade u Power point prezentaciji, zanemarivanje temeljnih ljudskih prava i sloboda te vanjske politike ključne su primjedbe saborske oporbe mandataru Tihomiru Oreškoviću tijekom jučerašnje rasprave u Saboru. Cjelodnevnom raspravom o povjerenju novoj vladi dominirali su partneri koalicije Hrvatska raste, dok su vladajući zastupnici malo govorili, a ako su se i javljali, bilo je to da bi obranili mandatara i buduće ministre.

Oporba je Oreškoviću zamjerila i što nije odgovorio ni na jedno njihovo pitanje. SDP-ov Nenad Stazić Oreškoviću je najavio da ga SDP neće podržati ponajprije zbog imenovanja Zlatana Hasanbegovića za ministra kulture, Mije Crnoje za ministra branitelja te Josipa Buljevića za ministra obrane.

– Ja vas pitam, gospodine Oreškoviću, je l’ vam smeta progon novinara? Je l’ se to i u Kanadi događa? – pitao je Stazić mandatara aludirajući na Buljevića. 

SDP-ova Tanja Vrbat iznenađena je što nijednom riječju Orešković nije spomenuo vanjsku politiku, gospodarsku diplomaciju, regije ni regionalizaciju.

– Kažete da ćete se o izbjeglicama konzultirati sa susjednim zemljama. A one će reći: “Postanite vi hotspot, sabirni centar i mi ćemo vam čak i financirati da ti nesretni ljudi koji bježe sa svojih ratnih područja ostanu kod vas” – prigovorila je Vrbat. 

>> Ova je vlada veliki jedrenjak s jednim skiperom

Komentara 55

ZD
zdepar
12:57 23.01.2016.

ničime nisam bio fasciniran, poznato je da su stazić, jovanović, ostojić sdp-ovi "psi rata", poznato je da je drugarica pipl-mast-trast-as uz milanovića u sdp-u zadužena za sramoćenje, poznato je da je pusićka nervozna kad gubi, vlada u kojoj se znalo tko pije a tko plaća, doslovno, od danas je izgubila sponzore

DE
dernek
12:55 23.01.2016.

Stazicu nije mu ni bila potrebna vasa podrska i hvala bogu da je tako.

OS
osica
12:46 23.01.2016.

Staziću prošao je i bez vas. Ni manjinci nisu podržali ovu vladu . Neviđeno u zapdadnim demokracijama. Oni bi vladali Hrvatskom zajedno s vama pod krinkom "Borbe za manjinska prava". Hvala Bogu da s Hrvatima ne vlada "ugroženi ". Diskusijausija vam je jučer u saboru većini bila jadna, provokatorska bezsadržajna, s podvalama i lažima ...... Pametan čovjek to jednostavno ignorira. Cirkus nije uspio, a predstava se ne ponavlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije