Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOLERANCIJA
Povratak na članak

SDP u Splitu organizirao šetnju protiv nasilja u gradu

Prema riječima predsjednika splitskog SDP-a Split nije onakav kakav se prikazuje te su ovom šetnjom željeli pokazati njegovo pravo lice.

Komentari 7

Avatar anti_komunist
anti_komunist
18:27 02.03.2019.

kod nas ne postoji ljevica, samo nelustrirani komunisti i stovatelji diktatora tita.....

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:34 02.03.2019.

SDP nije okupio niti približan broj Splićana u odnosu na okupljanja na kojima su zahtijevali ukidanje zaštite žena, obitelji i djece od nasilja. Splićani predvođeni tada svećenicima i udrugama zahtijevali su da se međunarodne konvencije o zaštiti žena, obitelji ii djece izbace iz hrvatskih zakona. Masovno su se tada pridružili građani iz bliže i daljne okolice pa i iz susjedne države koji su došli punim autobusima i napali politiku vlade hrvatske vlade koja je poput velikog broja država prihvatila Konvenciju Vijeća Europe o zaštiti žena od nasilja i nasilja u obitelji. Jer takva zaštita žena i obitelji za Splićane nije u skladu s hrvatskom tradicijom i odnosima u obitelji. Tako da SDP svojom neuspjelom akcijom pokazuje da u Splitu nikakve akcije protiv nasilja nemaju mogućnosti uspjeha među većinom građana. I to je tako.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
20:53 02.03.2019.

A lip je dan..

VL
ST
Stjepan2103
15:54 02.03.2019.

Split i ljevica?hahahaha

VL
SM
san.martino
12:39 03.03.2019.

Da,postoji i drugi Split.Nedajte vlajima i primitivcima svake vrste da blate nas lipi grad!

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
20:55 02.03.2019.

"Šetnja protiv nasilja" ?? A što ako netko piša u more, dali je to nekulturno ponašanje ili ima neki dublji smisao!

VL
Avatar maxist
maxist
11:49 03.03.2019.

Luftaju robu i očale ????......ai ak naieti bbb.........ili ZG ??!!!....zna se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.