Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporba
Povratak na članak

SDP traži interpelaciju zbog propale kupnje borbenih aviona

Davor Bernardić SDP će uskoro predložiti svoj zakon o pobačaju jer on treba biti dostupan i besplatan za sve žene

Komentari 23

KO
kold
00:34 21.01.2019.

Opet mlati praznu slamu a na listu ne smije jer bi bio pravi debakl.

VL
DU
Deleted user
05:35 21.01.2019.

bernardicu daleko ces dogurati sa stavovima i partijom ...s kim bi ti radije popio kavu sa pupavcem ili penavom...sa agresorom ili zrtvom agresije.....najlisiji penava je bolji od najboljeg pupavca...

VL
Avatar gordi
gordi
07:49 21.01.2019.

tko će odgovarat za fijasko s remontom MIGova u Ukrajini drugovi?

VL
MA
Mama
05:51 21.01.2019.

nevidim sta je tu tako strasno oko kupnje,Ameri nam ispočetka htjeli progledati kroz prste da dosta povoljno dobijemo "napucane" stare f16ice i kada su se i ostali saveznici zainteresirali za to, morali su povuci ručnu jer je gubitak onda ipak značajan za njih i nemohu jednom savezniku nesto dopustiti a drugome ne,nazalost rijetko se ove HDZovce moze braniti ali ovdje mislim da nije nista strasno osim pretjerane nepotrebne reakcije ministra u Saboru

VL
Avatar gordi
gordi
07:49 21.01.2019.

tko će odgovarat za fijasko s remontom MIGova u Ukrajini drugovi?

VL
MM
Marko_Maras
00:35 21.01.2019.

Pobačaj treba biti dostupan za sve, ali zašto "besplatan"? To bi značilo da će vjernici i drugi građani koji su protiv pobačaja biti prisiljeni financirati pobačaj kroz zdravstveno osiguranje. To je neprihvatljivo.

VL
Avatar navijač
navijač
08:34 21.01.2019.

E nećete bando crvena klošarska.

VL
Avatar Bernasconi
Bernasconi
09:15 21.01.2019.

Dali je on razumije sto govori. Bojim se da ne. Ja se divim Srpskom narodu oni su uvijek jedan uz drugoga. I kada pogriješe oni su zajedno. A mi Hrvati, jal, mržnja, pljuj po tvom susjedu jer je Hrvat . Dokle ce to tako?

VL
IV
IvanKapapulco
18:52 28.01.2019.

Halo Bero, smiri tenzije,saberi se i razmisli dobro sto radis. Oslobodi se te svite laznih hrvatskih, a i tvojih prijatelja. Oslobodi se tih recikliranih komunista i Jugoslavena, koji padaju u delirijum cim cuju rijec Hrvatska. Rezultat nece izostati.Dobar dan.

VL
KA
karlodrago
19:03 28.01.2019.

Dobar je Bero ,to je čovjek koji će ući u Hrvatsku povjest da je konačno uništio jugotitopartizane.

VL
ST
steve
09:30 21.01.2019.

Nije mi jasno kako se vec nisi izvukao iz komunistickog zagrljaja. Ako mene pitas kakav bi ja zakon donio o pobacaju onda bi on izgledao ovako; Nema pobacaja. Djete donjeti na svijet na koga i ono ima pravo, Ako gaa se majka odrekne, takova djeca prelaze na skrb u neke ustanove, gdje ce imati sve osim bioloske mame. Treba uci u zakon da se takova djeca daju na usvajanje samo paru koji ne mogu imati djece, ali ne van hrvatske. Djeca ce rasti i skolovat ce se, a svima njihovim ne mamama ce ostati trag u dusi sto su to ucinile, pa mozda jednog dana kod nje ili njih pojavi se zelja da si pronade svoje dijete. Ali tu treba sakupiti hrabrost pogotovo sresti vec odraslog i skolovanog covijeka. Mozda medu njima se rodio genij, koji je trebao biti pogubljen. Eto to vam je prema mojoj savjesti. Imate li je vi koji ste za pobacaj ?

VL
WW
wwwcroxx
07:46 21.01.2019.

Majkama koje su članice HDZa i SDPa treba omogućiti pobačaj, jer ne smije se ponovno niti u kojem slučaju desiti da te stranke u budućnosti opet budu u saboru. Užas...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.