Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DANIMA VINA

SDP-ovci se zabavljali s Nives Celzijus

Dani vina
Vecernji.hr
08.06.2018.
u 11:15

Na Danima vina je bila i jaka delegacija SDP-a predvođena predsjednikom stranke Davorom Bernardićem i zastupnikom u Hrvatskom saboru Sinišom Hajdašem Dončićem koji je i otvorio ovu manifestaciju.

Jučer su u Jastrebarskom otvoreni Dani vina na kojima je glavna zvijezda bila Nives Celzijus, ujedno i kuma ove manifestacije.

Na Danima vina je bila i jaka delegacija SDP-a predvođena predsjednikom stranke Davorom Bernardićem i zastupnikom u Hrvatskom saboru Sinišom Hajdašem Dončićem koji je i otvorio ovu manifestaciju. Izvor koji je bio na manifestacije nam kaže da je kuma Dana vina u potpunosti zasjenila Bernardića. Kako doznajemo, zabava je potrajala dugo u noć. 

Za dobru zabavu na otvorenju se pobrinuo bend Barabe, danas će nastupiti Maja Šuput, subota je rezervirana za Zvonka Bogdana, dok će „Dane vina“ u nedjelju svojim nastupom zaključiti Miroslav Škoro.

Dani vina
1/5

 

Komentara 39

ZI
zizi10
12:29 08.06.2018.

i o njoj i o njima mišljenje mi je isto, ali ga neću napisati jer će me banati

DU
dubrix
11:59 08.06.2018.

To je ta razina

MA
maziko
11:22 08.06.2018.

Koje drustvo. Boze me sacuvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije