Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio fotografiju

SDP-ovac odgovorio Culeju i Glasnoviću: I mi s ljevice smo naoružani

Željko Glasnović
Facebook
29.05.2017.
u 17:36

Saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović preko Facebooka je odgovorio HDZ-ovcu Stevi Culeju i zastupniku dijaspore Željku Glasnoviću.

Saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović preko Facebooka je odgovorio HDZ-ovcu Stevi Culeju i zastupniku dijaspore Željku Glasnoviću koji su se proteklih dana fotografirali s oružjem i te fotografije objavili na Facebooku. 

"Vidim da se saborska desnica ovih dana slika s oružjem, pa da se i mi iz ljevice pokažemo. I mi smo naoružani. I jači, zar ne prijatelji? Pokažimo im naš arsenal. :)", napisao je Jovanović koji se fotografirao držeći u ruci knjigu. 

 

HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej u subotu je objavio fotografiju na kojoj pozira s automatskom puškom, a status je naslovio "Specijalna policija". 

 

Prošlog tjedna javnost je reagirala i na fotografije saborskog zastupnika dijaspore Željka Glasnovića na kojima pozira s nekoliko jurišnih puška. 

Komentara 50

LU
lunar777
18:06 29.05.2017.

Poanta slikanja Glasnovića je to da nas je SDP 1990-te godine razoružao tj predao oružje JNA koje je raspodijeljeno pobunjenim Srbima. Inače Slovenski komunisti su odbili predati oružje... toliko.

VP
vl.pinjuh
18:06 29.05.2017.

tebi knjiga nista ne znaci kada je ne razumijes...

MA
malala
21:38 29.05.2017.

Jova Uceni je pokazao svoje znanje na pokusaju unistavanja nasih mukom stecenih vrijednosti. Sta jedan opancar moze unistiti cijeli natod ne moze izgraditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije