Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na ulici

SDP-ov saborski zastupnik napadnut u Osijeku, priveden njegov prijatelj

Domagoj Hajduković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.06.2020.
u 23:30

Policija je potvrdila dojavu o prvo verbalnom, a potom i fizičkom napadu na 39-godišnjaka

Domagoj Hajduković, saborski zastupnik SDP-a i čelnik osječko-baranjske organizacije te stranke, fizički je napadnut u nedjelju popodne u Osijeku. Kako neslužbeno doznajemo, nasrnuo je na njega 26-godišnji prijatelj.

Incident se zbio oko 17.30 sati na ulici, a o svemu je Hajduković odmah telefonski obavijestio i PU osječko-baranjsku. Policija je potvrdila dojavu o prvo verbalnom, a potom i fizičkom napadu na 39-godišnjaka, ne iznoseći imena. Osoba koju je naveo kao napadača, privedena je u policijsku postaju, a više detalja znat će se nakon kriminalističkog istraživanja.

Hajduković, koji je, inače, u četvrtak proslavio 39. rođendan, zatražio je pomoć u KBC-u Osijek, a konstatirane su mu lakše ozljede.

Večeras smo stupili u kontakt s Hajdukovićem te nam je u poruci samo kratko poručio da je dobro.

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
23:34 07.06.2020.

Ljubomorni dečko?

DA
Dak1959
00:27 08.06.2020.

Ljubavni jadi jednog para !

MI
misho32
06:38 08.06.2020.

taj" zastupnik" Slavonije zapamćen je , odnosno otkriven , kada je tražio smjenu ministra Tolušića jer nas je navodno zaratio sa regionom kada je predložio taksu na uvoznu hranu radi njene analize.Kakav je to zastupnik i to iz Slavonije , koji je protiv kontrole hrane iz uvoza u državu koja uvozi 70% hrane .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije