Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović:

SDP neće stajati na putu istraga komunističkih zločina

Milanović (1)
screenshot HTV
19.02.2011.
u 22:30

Mi smo 2002. pokrenuli inicijativu, a zašto ju je HDZ zaustavio kad je došao na vlast, to pitanje neću ni postavljati, rekao je Milanović

SDP neće nikome stajati na putu, jer je on 2002. pokrenuo tu inicijativu - izjavio je u središnjem Dnevniku HTV-a predsjednik te stranke Zoran Milanović, odgovarajući na pitanje o istragama komunističkih zločina.

- Zašto je ta incijativa stala kada je HDZ došao na vlast i zašto se sada pokreće, to je pitanje koje uopće neću postavljati - dodao je Milanović naglasivši kako se svi zločini trebaju istražiti, bez obzira na motive istraga.

Šef socijaldemokrata smatra kako su neosnovani prigovori HDZ-ovog Andrije Hebranga da je predsjednik Ivo Josipović trebao riješiti slučaj Tihomira Purde sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem, te da taj problem nikada nije ni trebalo rješavati pravosuđe. Kaže kako ni hrvatski ni srbijanski ustav ne daju takve ovlasti predsjednicima.

- Predsjednik RH nema nikakvu odgovornost, a Vlada ima veliku. Purda je izdan. Netko nije radio svoj posao, jer je on trebao biti obaviješten - rekao je Milanović.

Za najnoviju vladinu mjeru subvencioniranja kredita za stanove predsjednik SDP-a tvrdi da pogoduje jedino bankama jer njome vlada investitorima i bankama šalje poruku da drže visoku cijenu stambenih kvadrata.

Komentara 240

OB
-obrisani-
17:57 20.02.2011.

Doktorice Ja bih dodao da jadna naša majka ,ako ovi ostanu. Trebaju nam promjene ,jer ovoga cirkusa je DOSTA.

ŠI
šiba
09:03 20.02.2011.

zamjenska riječ za lažljivca-političar

V4
Vladimir12-4
09:37 20.02.2011.

gregor33 Kaj ti mislis da Milanovica zanimaju kosti, ali je zahebao HDZ do daske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije