Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni dnevnim redom

SDP napustio sjednicu Gradskog vijeća Vinkovaca

sdp
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
19.04.2016.
u 20:14

Mi vodimo računa o stanju naših financija i sve će biti u redu. Kada su vijećnici oporbe vidjeli da stanje nije onako kakvim su ga zamišljali, odlučili su srušiti kvorum i da se prekine rasprava o toj temi, rekao je Bosančić

Nezadovoljni činjenicom što u dnevni red današnje sjednice Gradskoga vijeća Vinkovaca nije uvrštena i točka dnevnoga reda u okviru koje bi se raspravljalo o aktualnoj zaduženosti grada i financijskom stanju u gradskoj blagajni vijećnici SDP-a napustili su sjednicu vijeća.

Podsjećamo kako su prije oko mjesec dana Klub vijećnika SDP-a i vijećnici HSU-a zatražili od čelnika grada uvrštenje ove točke u dnevni red sjednice. Predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Damir Rimac rekao je za novinare kako su očekivali sjednicu gdje će biti razgovora o temi koju su tražili, ali da odgovor nisu dobili.

– U izvješću pročelnice, koje je dostavljeno vijećnicima, nema niti jednoga slova o 2016. godini iako znamo da je grad u veoma teškoj financijskoj situaciji – istakao je Rimac.

Komentirajući ove navode, zamjenik gradonačelnika Vinkovaca Ivan Bosančić (HDZ) kaže kako građani nemaju razloga za strah da je grad prezadužen iako da danas nikome nije lako poslovati pa niti Vinkovcima. Dodao je kako je grad u mini poreznoj reformi, koju je provela prošla hrvatska Vlada, izgubio između 12 i 15 milijuna kuna.

– Mi vodimo računa o stanju naših financija i sve će biti u redu. Kada su vijećnici oporbe vidjeli da stanje nije onako kakvim su ga zamišljali, odlučili su srušiti kvorum i da se prekine rasprava o toj temi – rekao je Bosančić.

>>Vinkovački SDP upozorava na jačenje ekstremizma

>>Osuda grafita usmjerenoga protiv Olivera Frljića

Komentara 9

TP
trias politica
20:40 19.04.2016.

Na dnevnom redu nije bila pjesma druže tito mi ti se kunemo - to je pravi razlog :-))

MS
mare_split
21:17 19.04.2016.

... a da (SDP) napustite RH? Bilo bi korisno!

DU
Deleted user
21:15 19.04.2016.

a jaaaadniii, vjerovatno ovi pojeli svu janjetinu, a njima nista nisu ostavili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije