Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vrata su svima otvorena'

U SDP-u bez komentara na izlazak Tihomira Jakovine iz stranke

Jakovina u Karlovcu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
19.12.2017.
u 13:08

"Vrata SDP-a uvijek su za sve otvorena pa i za Tihomira Jakovinu, a o unutarstranačkim temama razgovara se unutar stranke", odgovorili su iz SDP-a.

Iz SDP-a danas nisu htjeli komentirati izlazak Tihomira Jakovine iz stranke kao ni njegove prozivke stranačkog vodstva, uz obrazloženje da ne komentiraju unutarstranačke teme, a vrata stranke Jakovini su, poručuju, i dalje otvorena.  

"Vrata SDP-a uvijek su za sve otvorena pa i za Tihomira Jakovinu, a o unutarstranačkim temama razgovara se unutar stranke", odgovorili su Hini na upit o izlasku iz stranke bivšeg ministra poljoprivrede u vladi Zorana Milanovića i bivšeg predsjednika brodsko-posavskog SDP-a.  

Jakovina je pismom  obavijestio vodstvo stranke da napušta SDP, a kao razlog naveo je katastrofalan izborni rezultat SDP-a  u Slavonskom Brodu te nedopustivo podmetanje i spletkarenje unutar stranke za koje proziva predsjednika stranke Davora Bernardića. U pismu je poručio da izlazak iz stranke neće medijski obrazlagati.

Komentara 8

DU
Deleted user
14:15 19.12.2017.

He, he, he, nema kaj jamiti pa ide... Na ropotarnicu povijesti! Ili bolje u Remetinec?

VE
vecernji55
16:10 19.12.2017.

Koje li štete...

Avatar vekavac
vekavac
16:54 19.12.2017.

Najgori ministar poljoprivrede ikad. Trebao je ostati u SDP-u brže bi se raspao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije