Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
207 10°C
 • magnum2013:

  Ja sam zato da se kažnjavaju svi koji se ne pridržavaju protokola, ali i tu nisu svi jednaki. Jesu li vam upale u oči naljepnice na laptopima pojedinaca: Hajduk živi vječno? Koga oni reklamiraju? Podjelu na sjever i jug?Dali ste ... prikaži još!e vidjeli upozorenje na ulazu u sabornicu o zabrani korištenja mobitela? Vidimo da ih stalno koriste. Gledamo uvijrk prazne klupe u sabornici, a primaju masne plaće. Koga oni reklamiraju? Nerad i samovolju! Najprije VI nama dajte pozitivne primjere, a onda donosite zakone koji vam pune blagajne za vaše prohtjeve.

 • Avatar mofo
  mofo:

  Drugim rijecima, porezni obveznici ce to platiti, a za tu mizernu cifru napravio je takvu promociju da ce iduci put isto činiti, jer više vrijedi jedan mjesec uhljebljene fotelje od te kazne, koju na kraju krajeva sam ne placa ni on ni sdp...

 • Prigor:

  Slogan je lažan , pa prema tome ne spada pod kaznu,pravi hrvati i domoljubi - katolici su u hrvatskoj i dijele sve hrvatske blagodati među sobom. U Njemačkoj ili Irskoj to ne mogu delati , tamo moraju prvo zaraditi pa trošiti.

Još iz rubrike Vijesti

Tayyip Erdogan
MJERA PROTIV ŠIRENJA ZARAZE

Turska uvela zabranu izlaska na ulice za mlađe od 20 godina

ANDRIJA MOHOROVIČIĆ

Još nije jasno zašto je napravio riskantan potez i meteorologiju zamijenio izučavanjem seizmologije

Luksuzni hotel Valamar Lacroma
Turizam

Hotelijeri: Iduće mjere trebaju biti poticaji za hrvatske goste