Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

SDP i HNS traže ostavku, Čehok im poručuje neka se pokriju grobnom tišinom

Ivan Čehok
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
20.07.2018.
u 16:38

Očitovao se i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan (HDZ) koji kaže da ti nije prvi takav slučaj u Hrvatskoj i Europi, te da nema potrebe za novim izborima i izazivanjem izvanrednog stanja.

Nakon SDP-a, i varaždinski HNS zatražio je ostavku gradonačelnika Ivana Čehoka zbog nepravomoćne presude kojom je osuđen na dvije godine zatvora.

Očitovao se i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan (HDZ) koji kaže da ti nije prvi takav slučaj u Hrvatskoj i Europi, te da nema potrebe za novim izborima i izazivanjem izvanrednog stanja. Habijan smatra da ne treba "stvarati negativnu klimu".

-  U proteklih godinu dana započeli smo projekte iz programa HDZ-a, kao i one s nezavisne liste gradonačelnika Ivana Čehoka te rješavamo goruće probleme koje je ostavila bivša gradska vlast. Želim da se akteri političkih stranaka u gradu Varaždinu i članovi Gradskog vijeća ponašaju odgovorno i da umjesto stvaranja izvanrednog stanja konstruktivno sudjeluju u radu kroz vlastite inicijative i prijedloge, umjesto floskulama i demagogijom - istaknuo je Habijan koji ne želi komentirati presudu.

- HNS i SDP trebali bi se pokriti grobnom tišinom zbog toga što su to ljudi koji su nakon moje ostavke grad izvrgli milijunskim tužbama - poručio je jučer Čehok i dodao da je Varaždin vjerojatno jedini grad na svijetu koji ima dva obvezno-pravna odnosa za zbrinjavanje bala. Ima važeći ugovor po presudi Vrhovnog suda i koncesiju.

- I jedni i drugi nas sad tuže, i to za stotine milijuna kuna - rekao je Čehok.

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
17:33 20.07.2018.

SDP i HNS toliko vrijedite da ste popušili od Čehoka. Dobro vam je rečeno, pokrijte se ušima...

MO
modovisisajteMaraschino
17:33 20.07.2018.

a SDP i HNS pozivaju na poštenje.... koji se to tudum pije tamo?

ZA
zarac
18:07 20.07.2018.

"Domoljubi" u akciji sakupljanja taloga ljevice: Saucha, Čehok... Tko je slijedeći, Linić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije