Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PULI

SDP i HDZ postavili štandove tik jedan do drugog: 'Samo ljubav :)'

sdp i hdz
Foto: Twitter
1/2
03.11.2015.
u 19:41

Stranke su uklonile štandove nakon što je fotografija objavljena na Twitteru

Na Twitteru se danas pojavila fotografija pomalo neobične scene – predizbornih štandova ljutih protivnika, SDP-a i HDZ-a, tik jedan do drugog. Fotografiju koja je navodno snimljena jutros u Puli na Twitteru je objavio korisnik Mona di Fiume, a snimio ju je njegov prijatelj.

– Ljubav, sloga i zajedništvo u #Pula, predivno nešto – komentirao je Mona di Fiume na Twitteru, što je na svom profilu prenio i SDP Hrvatske uz komentar "Samo ljubav :)".

Uskoro je, međutim, objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je SDP-ov crveni štand ispuhan. Mona di Fiume rekao nam je kako je druga fotografija snimljena nakon što je SDP Hrvatske prenio njegov tvit.

– SDP-ovci su se odmah pokupili, a HDZ-ovci ubrzo nakon toga – rekao nam je Mona di Fiume.

O ovom događaju poslali smo upit pulskom SDP-u koji je odgovorio:

"Sukladno Rješenju o odobrenju korištenja javne površine Grada Pule SDP Pule je postavio svoj štand na mjestu koje mu je Rješenjem određeno. Štand je postavljen na istom mjestu počevši od kampanje za parlamentarne izbore 22.10.2015. te će biti na istom mjestu do petka, 06.11.2015. godine. Štand SDP Pule je postavljen svaki dan od 9-12 sati.
U ostala odobrenja Grada Pule za štandove političkim strankama ne ulazimo."

 

>> HDZ na skupu u Areni Zagreb očekuje 20.000 ljudi, a zabavit će ih Mišo Kovač, Škoro, Bulić...

>> Pančić: HDZ i SDP nisu dobro rješenje za Hrvatsku. To je kao da birate između kuge i kolere

Komentara 14

SL
sly7
14:09 03.11.2015.

zadnji radni tjedan sdpovih uhljeba!!!!

SL
sly7
14:08 03.11.2015.

prijatelji , u zadnjem smo tjednu vlasti najgore vlade u povijesti, a od slijedećeg tjedna napokon krećemo raditi, krećemo naprijed!!!

GR
grgaman
21:01 03.11.2015.

Samo u jugokomunistickom apsurdistanu je moguce da drzavu vode oni koji je nikada nisu htjeli. I ponovo ce mnostvo slijepaca, uhljeba i mrzitelja svega hrvatskog glasati za ove stetocine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije