Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Schwarzenegger ismijao Obamine mršave noge i 'žgoljavu' politiku

01.11.2008.
u 09:47

Kalifornijski guverner i zvijezda akcijskih filmova Arnold Schwarzenegger ismijao je demokratskog kandidata za predsjednika SAD-a Baracka Obamu zbog njegove mršavosti i "žgoljavu" politiku.

Na burnom predizbornom skupu republikanca Johna McCaina u Columbusu u saveznoj državi Ohio, Arnie je oduševio stranačke istomišljenike napadom na demokratskog pretendenta na Bijelu kuću.

Inače, Schwarzenegger svake godine u travnju u Ohiju organizira turnir u body buildingu Arnold Classic na kojeg je pozvao Obamu - Želim pozvati senatora Obamu jer treba nešto učiniti oko tih mršavih nogu. Natjerat ću ga da radi čučnjeve - rekao je kalifornijski guverner. i izazvao opće oduševljene među McCainovim pristašama.

- John McCain je služio ovoj zemlji kao ratni zarobljenik dulje nego što njegov protivnik sjedi u Senatu - nastavio je s napadima na mladog senatora iz Illinoisa Schwarzenegger. McCain je govorio sljedeći i biračima poručio da će Obama podići poreze.

Vijetnamskom veteranu potrebna je pobjeda u Ohiju, odnosno 21 elektor koliko ih nosi pobjeda u toj saveznoj državi te joj je stoga posvetio dva dana u finišu kampanje.

McCain prema anketama u Ohiju zaostaje za Obamom oko pet posto, a na nacionalnoj razini ankete Obami daju prednost od tri do 11 posto.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije